onsdag 29. august 2018

Oppskrift på salat

Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat. Lag en enkel honningvinaigrette, og server med brød til. Lei av å lage den samme salaten? Her er gode oppskrifter.


Salat er ikke bare for folk på slankern. Det er disse smaksrike og mettende oppskriftene gode bevis på.

Bland sammen alle ingredienser. Legg salaten på en tallerken og ha på litt av oljen fra fetaosten og tzatziki. Du kan også lage tzatziki fra bunnen av. Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt. Den blir kjempegod!


Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. Vask og tørk salaten godt. Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene.


En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele.

Cæsarsalat er en italiensk klassiker, som er enkel og rask å lage hjemme. MED SPOR FRA LOEieren av hotell Waldorf-Astoria i New York, der waldorfsalaten ble laget første gang, var gift med Jørgine fra Bøverdalen i Lom. Se Brimis waldorfoppskrift nederst. Krydre med salt og pepper. Skjær kalkunfilet i biffer.


Stek kalkunbiffene ca. Hell dette over agurken og smak til. Dryss over finhakket kruspersille. En fargerik gresk salat er åpen for variasjon.


Lag den slik du liker den best, men sørg for å bruke gode, sødmefulle og modne tomater. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Endelig en rynkekrem som virker. Nordmenns påleggsfavoritt italiensk salat finner du ikke i Italia.


Navnet kommer av at fargene på ingrediensene kan minne om fargene i det italienske flagget. Har du lyst til å lage den hjemmelagde varianten har du en ypperlig sjanse her, vi byr nemlig på oss selv og deler vår egen oppskrift på italiensk salat.

Salater - En god salat kan være et helt måltid i seg selv og mange av oppskriftene på salat du finner her kan brukes som fullverdig middag eller lunsj. Slik gjør du: Del tomatene i grove biter eller skiver. Visp sammen en enkel dressing av deler olje og del eddik. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Waldorfsalat er godt hele året gjennom, men hører spesielt julen og nyttårsfeiringen til. Dette er en helt klassisk waldorfsalat med druer, valnøtter og epler, som er perfekt til festkalkunen.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Coleslaw er en salat som primært består av hakket, rå kål, ofte tilsatt revet gulrot. Coleslaw er perfekt tilbehør til burger og grillmat!


Oppskrift på hjemmelaget coleslaw. Fra den enkle varianten basert på grønne salatblader til mer mettende versjoner med kjøtt. Her har vi samlet alle våre beste oppskrifter på salat , som kan brukes som forrett, hovedrett, siderett og pålegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg