torsdag 16. august 2018

Båt til kiel

Unn deg litt luksus i hverdagen fra kun kr 59- pr person. Kjente og kjære merkevarer. Se våre taxfreekataloger her. Last ned vår nye app før reisen.


Termin mobil bei A. Top-Leistungen ganz in Ihrer Nähe.

Wir machen Ihre Abgasuntersuchung. U-Filiale schnell in Ihrer Nähe finden! Bestill de billigste og beste fergetilbudene med AFerry. Rated Great by Customers. Nearly 0Routes Worldwide.


Her finner du alt på ett sted. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder kan være få eller ingen seilinger til kommunisert frapris. Tillegg for singellugar, utreise torsdag–lørdag og andre lugarkategorier.


La oss kjøre 5km for deg!

Våre båter fra til og fra Tyskland har perfekte avgangstider for deg som skal på bilferie i Europa. Slapp av nyt et godt målti handle til gode priser i butikken, sov godt i våre lugarer med DUX-madrasser og våkne opp uthvilt klar for neste etappe. Spennende U- båt som nå er museum.


Tysk U- båt som også ble brukt av den norske marinen i sin tid. Det er opp til avganger Uke med seiltid fra ca. Reis med ferge til Danmark, Tyskland og Polen med Stena Line, enten det er starten på ferien eller et StenaCruise.


Koppla av med god mat och dryck, underhållning och en god natts sömn medan tar vi dig närmare din destination. Välj mellan att resa med eller utan bil. Kiel til Oslo Ferge. Du kan antingen ta en kortare tur med en dag i Tyskland och åka tillbaka med vändande båt , eller stanna några nätter innan du reser.


Color Line, Fjordline, Stena Line. Det er hovedstaden og største byen i delstaten Schleswig-Holstein. Gratis avbestilling!


Byen har et universitet med sterk tilknytning til maritime emner og var lenge vertsby for den tyske hovedmarinebasen. DFDS seiler fra Oslo til København hver dag. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Havner, verft og porten mot Skandinavia.


Der havet trenger helt inn til byens hjerte, er vann det herskende element.

Værvarsel for millioner steder i verden! Den som har det travelt, kan hoppe rett på første tog til Hamburg. Skipene har fasiliteter for en hver smak. Ombord vil du oppleve yrende stemning i promenaden, en 1meter lang hovedgate full av restauranter, barer, cafeer og butikker.


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Om bord på kielfergen kan du flotte deg i to rederlugarer.


Det ypperste av luksus på forbindelsen mellom Oslo og Tyskland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg