torsdag 30. august 2018

Invitasjon til bursdag

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bursdagskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Vi har en rekke forskjellige invitasjoner, med variasjon i farger og motiv. Kommer med garantert fornøyd garanti.

Velg design og legg til bildene dine! Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Her får du helt gratis en nydelig og søt invitasjon når dere for eksempel skal ha bursdag i ugletemaet som du kan fylle ut fra PC og skrive ut selv.


Ugle-designet er koselig, eventyrisk og har flotte fargekombinasjoner. Ikke så rart at dette bursdagstemaet er så populært! Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag.


Da er våre originale invitasjoner akkurat.

Når det er tid for å komme sammen for en bursdag , på kontoret, eller en fest, kan du bruke de utskriftbare Office-malene for invitasjoner, og få folk til å holde av datoen for arrangementet. Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Festinvitasjonene skaper du på nett og vi trykker dem i Norge for rask utsendelse.


Da kan vi hjelpe deg litt på vei. Vi har satt sammen noen enkle maler til invitasjon , meny og bordkort i ulike stiler. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Den enkle måten å sende ut invitasjoner på! Logg inn for å se hvem som har svart på invitasjonen din, gjøre endringer m. Lag invitasjon (gratis).


Bare lag invitasjonen din ferdig først,og så kan du registere deg til slutt (helt gratis). Sitater, ordtak og tekster som passer godt til jubilanten. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.


Du slipper altså å bake, lage til , arrangere, vaske opp og rydde. Mer bursdag og mindre ballade, rett og slett!

Bursdag på Leos – en drømmegave for alle! Når du booker bursdag på Leos kan du velge noen av våre bursdagspakker eller skreddersy. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Plastduk til Vaiana bursdag , med motiver av både Vaiana og Maui! Klar for feiring og fest?


Første steget er å fastsette en dato og sende ut innbydelser til venner og bekjente! Her finner du invitasjoner, takkekort og bursdagskort til fest og bursdag. Vårt team av ypperlige designere jobber hardt for å lage oppsett som er originale, varierte og viktigst av alt: inspirerende! Hvis du er tom for inspirasjon, er oppsett et flott sted å starte.


På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på invitasjoner til ulike anledninger, som bryllup, dåp konfirmasjon og bursdag. Disse tekstene kan du bruke som mal når du skal skrive din egen invitasjon. Vi mener alle fortjener en flott bursdag , og derfor ønsker vi å hjelpe deg å planlegge den perfekte bursdag ved å tilby gratis huskeliste, en idébank med leker, hjelp med invitasjoner, forslag til temabursdag og mye DIY (bordpynt, invitasjoner, bordkort, servettbretting osv) til bursdag. Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag , fest, konfirmasjon og jul.


I tillegg har vi noen råfine dørskilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg