onsdag 8. august 2018

Styrke trening

Styrke trening

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Styrke trening

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Finn styrketrening hvis du ser nå. For å unngå dette, må vi være nøye med å gjennomføre øvelsene med riktig teknikk. De er ofte redde for å bli store eller at det å løfte vekter vil føre til vektøkning. Noen er bare overveldet av tanken på å måtte gjøre cardio og styrketrening i samme uke. Hvis du har tenkt å gå ned i vekt er det viktig med styrketrening , spesielt når det kommer til å kvitte seg med fett.


Det styrker skjelettet, musklene og leddene og bidrar derved til å forebygge arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Det styrker hjerte og lunger, gir deg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Styrketrening kan gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler.


Mer konkret så bedrer styrketrening løpsøkonomien – hvert steg koster mindre, noe som gjør at man kan holde en større fart over en lengre distanse. Dette betyr at du kan gjøre det samme arbeidet ved bruk av mindre energi, eller gjøre arbeidet raskere. Her vil du finne artikler, treningsprogrammer og mye info styrketrening ! Vi oppdaterer med daglige saker og nye treningsprogrammer ukentlig. De to–tre første månedene etter at du har begynt med styrketrening , er det først og fremst opptreningen av nervesystemet som gjør deg sterkere.


Du trener opp nervesystemet til å sende signal til flere muskelfibrer om å trekke seg sammen. Når flere muskelfibrer arbeider samtidig, blir du sterkere (se animasjonsfilm). Styrken bestemmes av forskjellige faktorer: muskelens tykkelse og lengde, fibertypesammensetningen, samt nervesystemets aktivering og kontroll av muskulaturen. Det er mange grunner til å trene styrke.


Dette kan være en vektstang, en vekthantel (manual), eller et spesielt apparat eller maskin, men egen kropp som belastning kan også være godt egnet til styrketrening. Kan styrketrening i puberteten være skadelig? Så vidt vi vet har forskning ikke vist at du slutter å vokse av styrketrening , MEN både knokler, muskler og senere hos barn og unge kan ta skade av for tung eller overdreven trening. Derfor bør du sørge for å løfte med riktig teknikk og bygge opp styrken over tid. Visste du at voksne som ikke trener styrke , kan miste rundt kg muskelmasse per år etter fylte år?


Styrke trening

Forskning de siste årene har vist at styrketrening også gir betydelige helsegevinster. Når det gjelder treningsmetode, må du velge ut fra hva du skal bruke styrketreningen til. Hvis målet ditt er å utvikle en maksimal og eksplosiv muskelstyrke, passer én metode, mens du må velge en annen om du ønsker å utvikle en utholdende muskelstyrke. Lær deg mer om oppvarming før styrketrening her!


Velkommen til å trene stryke med oss på Actic! Hvis du ønsker litt ekstra belastning på sete- og støttemuskulatur kan du bruke en strikk rett over kneleddet. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme, enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.


Disse begrepene er ofte brukt ved styrketrening : Repetisjon (Rep) Antall ganger du skal utføre øvelsen i en sammenhengende serie uten pause, for eksempel hvor mange armhevinger eller knebøy du skal ta i hver serie. Hvor mange runder du skal utføre øvelsen med det gitte antallet repetisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg