tirsdag 21. juni 2016

Japanske jentenavn

Trenger litt hjelp til å finne ett fint spansk jentenavn. Eneste forslaget jeg får av mine venner er Maria, men det synes jeg er kjedelig. Det skal også være mulig å hete det i Norge. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Japanske navn er normalt skrevet i kanji, som er tegn av vanligvis kinesisk opprinnelse med japansk uttale. Kanji for et navn kan ha en rekke mulige japanske uttalemåter, men foreldrene kan benytte hiragana eller katakana når de gir navn til en nyfødt unge. Dette er en liste over populære navn. Kanskje ser vi noen fellestrekk?


For sjansene er vel ganske store for at det er minst én Emma og én William i barselgruppen din? Et enkelt japansk navn kan skrives på så mange forskjellige måter å produsere Den ønskede meningen og uttalen, og noen bruker ikke engang kanji. Oppdag noen av de vakreste japanske navnene og deres betydninger. Etter thailandske regler har alle faste etternavn. Det er altså en navnekultur som skiller mellom for- og etternavn.


Japanske jentenavn

Nettsida inneholder også ei fornavnsliste. I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk. Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Godkjente gutte- og jentenavn ( Navnelister i venstre marg) i Danmark og. Forklaring: Jentenavnet er en kjleform av Anna, som igjen er en latinskinfluert form av Hannah, som kommer fra det hebraiske ordet.


Dvs sstra di har god smak nr det gjelder jentenavn. Oda Krohgs japanske lykt innledet nyromantikken i Norge. Vi har japanske jentenavn som Mariko som er maria, Eriko som er Erika.


Noen navn får oss rett og slett til å le, og ofte er det nok navn fra fortiden som har denne virkningen på oss. Folk fniser av navn som de ikke syns er slik navn pleier å være. Man kan kalle barna sine mye rart, og det er navnene nedenfor et godt eksempel på. Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha.


Her finner du kryssordhjelp for ordet Japansk by. Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Jeg syns selv at japanske navn er fine, men jeg ville heller valgt Rinko, istedet for Rin, lettere å si liksom.


Jeg bor også i Asia, med barn som er halvt norsk, bor i samboers land. Vi valgte et navn fra hans lan siden vi bor der, har heller ikke norskt etternavn. Mange vordende mødre bruker opptil flere måneder på å bestemme seg for et navn, og når de først har funnet det perfekte, hender det ofte at barnefaren er helt uenig i navnevalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg