fredag 3. juni 2016

Lisa tønne slag

Lisa Tønne ble lam i halve ansiktet: - Jeg blir nok litt selvbevisst. Det er ikke bare-bare å spille inn Norske Talenter etter å ha operert bort en hjernesvulst. Sandra Mei Ling Noer. Tønne og ektemannen Kyrre Holm Johannessen går fra hverandre etter ti.


Du fremstår som veldig tøff og sterk, og tar aldri rollen som offer – i alle fall ikke offentlig? Uff, i hodet kaster jeg litt opp når jeg hører det ordet. Av Anonym bruker, Januar 31.


Hvorfor skal vi vite det? Skal vi være dommer og jury ovenfor dette mennesket? Det holder at Tønne selv vet det og tar det derfra. Halve ansiktet er foreløpig lammet og hørselen er redusert.


Men komikeren har ikke gått ned for telling, selv om påkjenningen har vært stor. Kan utløse erstatningskrav, sier advokat. Men å legge podcast inn i presseetikken er det ingen stemning for. Da hun våknet opp av narkosen viste det seg at hun hadde blitt lam i halve ansiktet.


Play all Mix - – Dere sier ikke slå, men synger slå på hvem du vil. NRK Humor 180views. Lett mottakelig for alt som kan bryte en ned.


På en klinikk med spesialkompetanse for hørselsbevarende kirurgi. Svulsten lå vanskelig til på hjernestammen. Forestillingen er et slag i trynet og en påminnelse om menneskene bak tallene. Offer eller ikke offer.


Utroskapen har fått en egen bolk i showet på Latter. Først var det ikke så moro da hun, for noen år siden, merket nummenhet i ansiktet og fikk den fryktede Sitter du? Vi får se om jeg lærer noe mer når jeg leser manus. Your subscriptions will sync with your account on this website too.


Podcast smart and easy with the app that refuses to compromise. Her kan du lese om hennes hesteinteresse og hvordan hun ble fascinert av travet. PREV VIDEO NEXT VIDEO MORE VIDEOS. Om hilsing og politifrykt.


Med en imponerende og variert karriere bak seg trollbinder hun publikum hver gang hun åpner kjeften. Hun har flere Gullrute nominasjoner bak seg og spilt i flere revyer og show som blant annet Ali Reza. Hun er kjent fra blant annet podcasten med Sigrid Bonde Tusvik, Tusvik og Tønne.


Vaksinen fås hos fastlegen og settes som sprøyte i overarmen. Lisa er gift og har to barn på og år. Resten er norsk humorhistorie: Gjenganger på tv og scene med alter egoet Ali Reza, programleder på TVNorge, skuespiller i TV 2-serien Seks som oss, komipriser for beste nykommer og årets kvinnelige revyartist. For Tønne har det siste året vært spesielt.


Kristopher Schau – Forfall. Skal man ta utgangspunkt i den, snakker ikke Lisa om mannen i gata, hun snakker om at folk i nær omgangskrets har visst om dette, eller i alle fall hørt et rykte, uten å snakke med Lisa om det. Hun sier også at hun skjønner at det er vanskelig å skulle ta noe sånt opp med noen, og så forklarer hun en enkel måte å gjøre det på. Det skjedde på Lille Smuget i Oslo, og på daværende tidspunkt var Tønne helt fersk, mens han var etablert i komikermiljøet.


Jeg skulle gå fra do, men så kom han inn og låser døren bak seg. Herregud for noen damer! De er brutale, ærlige, morsomme og direkte! De sier absolutt det alle tenker men ikke tør si høyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg