onsdag 22. juni 2016

Mental helse oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse?

Rask levering - dagers åpnet kjøp. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Vi har fine lokaler i sentrum av byen. Vi er et litt annerledes fylkeslag i og med at vi ikke har så mange lokallag. Aktiviteter er derfor tilknyttet fylkeslaget direkte.


Dersom du ønsker å bidra i forhold til aktiviteter ta gjerne kontakt med oss. Oslo Åpningstider: Tirsdager 15. Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte.

Guro er utdannet film og TV-kreatør ved Westerdals Høyskole i Oslo. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Landets største brukerorganisasjon for mennesker med psykiske.


Målet er å opprette lavterskeltilbud med turer og treffsteder for både yngre og eldre. Vår erfaringskompetanse innenfor psykisk helse , er sammen med fagkompetanse, avgjørende for utviklingen av gode psykiske helsetilbud i Norge. Brukere og pårørende har erfaring og kunnskap om psykisk helse som vi vil formidle til offentlige myndigheter, fagmiljøer, organisasjoner og enkeltpersoner. Brukerkunnskap er sammen med fagkunnskap avgjørende for å skape gode helsetjenester. Psykisk helse handler om tanker og følelser.


En god balanse mellom disse gjør det lettere å mestre hverdagen, på godt og vondt. Noen opplever også at de får søvnproblemer i tillegg. Rådet for psykisk helse Hjelpetelefoner og nettsteder Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få rå veiledning og noen å snakke med. De fleste er drevet av humanitære og frivillige organisasjoner.


Ari Behn brått og uventet gikk bort. I tida som har fulgt har mental helse blitt satt på agendaen, noe åpenheten til foreldrene Olav Bjørshol og Marianne Behn var utslagsgivende. Gjennom politisk påvirkningsarbei folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer. Gjennom å etablere plattformer for samarbeid mellom brukere, pårørende, hjelpeapparat og samfunnet, ønsker vi å sikre at alle får sine rettigheter og muligheter ivaretatt.


På denne siden finner du mer informasjon om oss.

Pårørende skal bli spurt og oppleve å bli hørt. Derfor arbeider vi for å vise at pårørende er en ressurs og en del av løsningen for den som er syk, og at deres erfaringer skal bli tatt på alvor av helsevesenet og kommunene. I dag er flere organisasjoner med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg