mandag 20. juni 2016

Rebusløp utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn rebusløp utdrikningslag nå på Kensaq. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen.


Rebusløp utdrikningslag

Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag.


Jeg holder på å arrangere utdrikningslag for søsteren min, og har veldig lyst til å ha et slags rebusløp i løpet av dagen! Problemet er bare at jeg ikke er den mest kreative sjelen, så er litt tom for idèer. Noen her som har peiling på slikt? Til info blir det ikke et utdritnin.


Hva er de beste aktivitetene for et utdrikningslag ? Her er det omtrent like mange svar som det finnes grupper som skal arrangere utdrikningslag. Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her. For noen kan en telttur i skogen med fiskestang gi den perfekte opplevelsen, for andre er det et mareritt.


Rebusløp med poster som handler om brudens liv og oppgaver på de forskjellige stoppene. Enten felles eller lagvis. Med god planlegging kan dere komme billig unna her. Lag kalender med bruden som modell.


Alle får i oppgave å style antrekk som viser forskjellige sider av hovedpersonen. Få en fotokyndig person til å knipse bilder. En annen morsom variant er et rebusløp i Oslo. Hvis noen av oppgavene ikke blir gjennomfør, så kan man ha en morsom straff for å få neste ledetråd.


Det hender at både brud og brudgom har utdrikningslag på samme dag. Har arrangert et par utdrikningslag de siste årene. Det kan bli både pinlig og morsomt med en quiz om bruden. Del gjengen i to lag og konkurrer i om hvilket lag som kjenner bruden best. Ofte er det venner fra mange ulike faser i brudens liv i et utdrikningslag , så forbered spørsmål fra barndom, ungdom, skole, kjærester, familie og fritidsaktiviteter.


På en post lå en del fisker, som vi skulle skrive navnet på. Diverse vesker var blandet sammen i et glass. Ved å smake og lukte skulle vi tippe hva som var i glasset (ikke alt var noe man vanligvis drikker, men ingenting var farlig).


En gang gikk vi på stylter. Et utdrikningslag er en spesiell anledning der de fleste ønsker å gjøre noe helt utenom det vanlige - noe vennegjengen vil huske i mange år framover! Vi i SpyGames er eksperter på opplevelsere utenom det vanlige!


Derfor er vi det perfekte valget for dere som nå er i planleggingsfasen. Utdrikningslag i Oslo. Gratulerer med det ærefulle oppdraget som brudens eller brudgommens forlover! Jeg selv kunne tenkt meg et utdrikningslag med gamle og nyere venninner, god mat og drikke, samt kanskje en tur ut på byen? Highjump Event holder til like utenfor Oslo sentrum.


Et overraskelsesmoment eller to, blir alltid godt mottatt, men ikke i sjangeren utdritning. Er heller ikke så glad i rebusløp , men det er meg. Tradisjonen med utdrikningslag. Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen! Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget – uker før bryllupet.


Rebusløp utdrikningslag

Rebusløp , der det sitter ei venninne på hvert av bestemmelsesstedene. Så blir en etter en plukket opp for å bli med videre i dagen. Gjerne noe som er litt morsomme. Tegn noe fra hver hendelse på ballonger.


Bor du i Oslo-området og skal arrangere en lang dag med utdrikningslag , kan det være deilig å få en pause midt på dagen. Grand Hotel i Karl Johan kan da være en idé. Der kan man låne badeavdelingen og få et deilig basseng til utdrikningslages disposisjon, med massasje, champagne og eget fruktfat, hvis ønskelig. Interaktivt rebusløp : finn fram pad-en og la dere begeistre. Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post!


Kundeservice: Hverdager 09. Så har du Norges største utvalg av arrangører og aktiviteter. Her kan du få til nesten absolutt alt. Dere bort i utdrikningslaget med mere avslappende aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg