mandag 13. juni 2016

Eksem solarium

Solarium har effekt mot atopisk eksem , men ikke mot psoriasis. Atopisk eksem - den vanligste kroniske hudsykdommen hos barn. De fleste som har atopisk eksem opplever at naturlig sol gir bedring i eksemet og det er dokumentert via studier at sol og saltvann har gunstig effekt på atopisk eksem. Den ultrafiolette UV-strålingen kan imidlertid være skadelig for huden, og derfor er det viktig ikke å oppholde seg lenge i solen uten beskyttelse.


Mange med atopisk eksem føler at de har så stygg hud at de ikke vil vise den frem. De går heller fullt påkledd fremfor å ta på badetøy og komme seg ut i sjø og sol. Eksemhuden får ikke gleden av sommeren på den måten. Tørr vinterhud eller eksem ? Slik stilles diagnosen. Sykdommen stilles gjennom sykehistorie og en klinisk undersøkelse.


En mor med astma og en far med høysnue kan få et barn med atopisk eksem som er arvet fra begge foreldre. En baby eller et spedbarn kan også ha det da noen blir født med det. Man kan få atopisk eksem i ansiktet og ellers på kroppen. Når det gjelder behandling av atopisk eksem så sies det fra gammelt at produkter av ringblomst og bivoks skal hjelpe. Hva er atopisk eksem ? Ikke bruk solarium hvis du bruker medisin som kan gjøre deg ekstra lysømfintlig.


Eksem solarium

Er du i tvil, oppsøk lege. Vent minst timer mellom de to første gangene du tar solarium. Ikke sol deg ute og i solarium på samme dag.


Oppsøk lege hvis føflekker forandrer seg, eller det oppstår hevelser, klumper eller sår. De fleste blir kvitt sine problemer i løpet av skolealderen, men noen få har fortsatt problemer som voksne. Tilstanden oppstår vanligvis i spedbarns- eller småbarnsalder.


Nøye utvalgte hudpleieprodukter og merker av høyeste kvalitet. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet.


Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol. Til en ekstra fin pris! Dette vil kunne dempe rødhet og kløe. Reseptfritt legemiddel.


Eksem solarium

Pasienter med atopisk eksem har også en forstyrret funksjon i immunforsvaret, hvor noe som kalles T-celler spiller en viktig rolle. Disse cellene identifiserer hvilke stoffer som er fremmede og som må bekjempes av immunforsvaret. Ved atopisk eksem er samspillet mellom T-cellene og immunforsvaret ute av balanse. Psoriasis i ansiktet er relativt uvanlig.


Grensene for plakket kan være mindre tydelige, noe som kan føre til forveksling med eksem eller andre hudsykdommer. Hvis du har hodebunnspsoriasis, kan det hende at du har fått foreskrevet et behandlingsmiddel fra legen som også kan brukes for å behandle psoriasis ved hårfestet. De fleste pasienter med atopisk eksem vil kunne oppleve bedring av sitt eksem i sollys.


Behandling av atopisk eksem ved hjelp av naturlig sollys tilbys barn over år i form av et tre ukers opphold på Gran Canaria i regi av Rikshospitalet. Vanlige solarium herder ikke huden og forebygger ikke soleksem. Her fr Athina (21) dommen: - Jeg kan aldri ta sol igjen - nyheter.


Solarium i solstudio har liten effekt p eksemet og anbefales ikke. Innebär att man fr sola i ett särskilt solarium med UVA-och UVB-strlning. Både flass og seboreisk eksem er to svært vanlige problemer i hodebunnen, noe som kan forekomme i alle aldre. Ordet eksem er en samlebetegnelse for flere ulike kløende hudsykdommer.


Eksem solarium

Utslettet kan være kronisk eller akutt avhengig av type. Den vanligste typen eksem er atopisk eksem , også omtalt som barneeksem. Det finnes flere typer eksem , og de har ulike. Soleksem kan oppstå av for mye soling, dette gjelder både vanlig naturlig sol og solarium.


Noe som hjelper mot soleksem er å smøre tomatskiver eller hydrokortisonsalve på eksemet. Kjæresten min har seboreisk eksem i ansiktet, og til tider kan utbruddene være ganske ille. Legen sier bare at han skal bruke vanlig fuktighetskrem, men det har i alle fall ikke fungert.


Noen som har noen tips til produkter som kan være bra?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg