tirsdag 28. juni 2016

Ferietips danmark

Vi har alle noen steder vi besøker igjen og igjen, og for mange er Skagen et slikt sted. Den sjarmerende havnebyen yrer av liv, og byr på lekre strender, spennende butikker og gode matopplevelser. Danske barn elsker å være ute, og hvilken tid er vel bedre egnet til det enn ferien, hvor barn kan leke hele dagen lang. Men har du virkelig opplevd landet? Her gir vi deg grunner til at du bør ta en tur til våre glade naboer i sør.


Allerede klar til avreise?

Flybilletten finner du her. Leiebilen finner du her. Sånn sett er det kanskje ikke så rart at barna liker nabolandet vårt i sør?


Vi har laget en guide til steder du bør besøke om du vil oppleve morsomme og spennende ting med barna i sommer. Tilbyr luksushus, hytter, ødegårder, ferieleiligheter, ferie med fokus på golf og fiske. Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media. Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Her kan dere gå noen fantastiske ture eller ta med matkurven og kose dere.


Kjører dere mot vest, kan dere dermed oppleve brede sandstrender.

Uansett om du reiser med barn, familie eller venner, er feriehus den perfekte overnattingsformen. Slik kan du legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. VG Nett) Ta med kjæresten til de romantiske øyene Læsø, Samsø eller Ærø. Ved å velge et feriesenter med badeland er dere sikret gode badeoplevelser, selv om været ikke er som dere forventer.


Vannland kan by på masse morsomme aktiviteter for hele familien, og spesielt for de minste. Da kan Danland feriecenter hjelpe deg med å gjøre din ferie uforglemmelig. Høy kvalitet for lite penger.


Du får fortsatt mye for pengene når du tilbringer ferien i danske feriehus. Action Og for den mer action-frelste, kan en tur innom en av nabolandets familiparker gjøre susen. Bare i fjor åpnet fem nye berg-og-dalbaner i Sverige.


Danmark er det perfekte ferielandet. Vi byder dig hermed velkommen til Jesperhus - et feriecenter og en forlystelsespark der kan lidt ekstra. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Stort utvalg og lave priser. Ferietips for de aktive, de romantiske, de kulturelle og for familiene.


Les også: Slik utnytter du kofferten maksimalt Romantisk ferie.

Stabbursferie i Numedal I Rollag i Numedal har mange av. God mat, rause porsjoner og uformell hygge i stemningsfulle lokaler, med hyggelige verter. Her er kroene du bør sette kursen for på neste danmarkstur. Her vil du med uregelmessige mellomrom finne mine tanker, gleder, frustrasjoner m. København, dansker og dansk kultur, om det internasjonale miljøet i København, om opplevelser og episoder. Fem færøyske ferietips.


Færøyene er et friskt vindpust av et reisemål der gressrøttene har historie tilbake til vikingtid. Og du må ikke eie ditt eget strandhus for å nyte strendene. Da går kursen snart sørover på årets ferieutflukt, denne gang er Legoland målet. Her finner du området som kalles den danske riviera. Har du fulgt med på serien Badehotellet på TV2?


Pressen er begeistret. Dette er ikke hverdagskost. Den siste ble skutt nær Skive på Jylland det året. En annerledes helgetur?


For den som liker litt action, er det mulig å rafte både i Evje og Marnardal. Det finnes mer enn 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg