fredag 10. juni 2016

Thom hell kjæreste

Thom hell kjæreste

Like før jul skal han imidlertid ha bekreftet på P3morgen at han hadde fått seg ny kjæreste. Man trenger ikke intervjue meg om kjærligheten, jeg utleverer meg nok som det er gjennom musikken min, sier Hell til Dagbladet. På denne tiden spilte han dessuten i livebandet til sin daværende kjæreste Marit Larsen. The Love Connection lansert med konsert på Parkteatret i Oslo.


I Hver gang vi møtes innrømmer han at tanken på å bli far ikke alltid har vært. Han er Linneas hemmelige kjreste - Kjendis 13. Etter fem plater har jeg hele tiden følt at den siste platen har vært den beste. Suddenly Past er, ifølge artisten selv, et konseptalbum om. Thom Hell om snnen: En forbedret utgave av meg - Hver gang vi.


NY OG GAMMEL KJÆRLIGHET: Sandra Lyng Haugen (t.v.) var tilbake i sladrespaltene og bekreftet ny kjæreste i høst. I VGTV-studio etterpå fortalte han om hva kjæresten Marit Larsen betyr for han. Samme uken kjæresten slipper sin nye plate ”The Chase”.


Men hun har lovet å komme på konserten min, smiler Hell. Det var på alle måter trivelig, og hun er om mulig enda mer sjarmerende i virkeligheten enn på TV etc. Noe av det beste med UKM er at unge får scene- og formidlingserfaring.


Mange stjerner har startet karrierene sine her. Dette er et godt sted å starte og bli scenevant, forteller Emil. Han tror ikke at han ville blitt godt til noe annet, selv om han er enig med sønnen sin i at han er verdens beste pappa.


Trommeslager Thomas Aslaksen er Linnea Dales nye kjæreste. Aslaksen har også spilt trommer i bandet til artisten Thom Hell. Er også å se på TV-skjermen som deltaker i 4-stjerners middag.


Bor sammen med sønnen Miller (1) og samboer Ylva Mazetti, som er stylist i KK Living. Hjørnet: Musikkhjørnet i stuen, stedet for avkobling og musikk, der platesamlingen til Thom kan nytes til fulle. Dessverre har melodiene en tendens til å gli inn i hverandre — jeg savner en større grad av variasjon på dette albumet. Hun er født i Oslo, men flyttet tidlig til Kristiansand der hun vokste opp. Sørlendinger regnes ofte som rolige og vennlige folk.


Av Bjørn Hammershaug. Da var han med i – og vant – Det store korslaget. Har du en baktanke med å si ja til slike program, er det bare kynisme og for egen vinning?


All Good Things er en veldig produsert plate, men Thom er ikke redd for å ta den ut på veien. Det blir en helt annen greie. Om vi gjør det med fullt ban i trioformat eller jeg er helt alene er det jo mine låter. Jeg synes det er interessant at ting låter litt annerledes live enn på plate, sier Thom. Forventningene er store!


Bra blir det uansett, samt få møte masse flinke sangere og musikere. Jeg forventer at alle gir alt av seg selv så vi i sammen med alt vi har av kvaliteter får Kr. Team Thom :) Hva vil du bidra med for at Team Thom skal vinne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg