tirsdag 7. juni 2016

Konsultasjon lege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. E- konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. Du betaler vanlig egenandel og fakturagebyr for denne tjenesten.


Du kan bare bruke denne tjenesten når det ikke krever fysisk oppmøte. Tilbudet skal gjøre det lettere for både pasienter og leger.

Benytt gjerne elektronisk bestilling av time på våre sider her. Hjemmebesøk foregår kun etter avtale. Konsultasjoner foregår kun etter timebestilling innenfor ordinær kontortid.


Vi tilbyr to ulike timetyper på kontoret – ordinær konsultasjon og øyeblikkelig hjelp-time. Stønadsforskriften definerer konsultasjon som direkte kontakt mellom lege og pasient på egnet behandlingssted. Føler du at tiden ikke alltid strekker til?


Vi vet at det kan være vanskelig å presse inn legetimer i en ellers så travel hverdag. Skal du levere ferdig merket prøve etter avtale med lege , kan den legges i den hvite kassen i første gang ved inngangsdøren.

Prøver som ikke er riktig merket blir kastet. INGEN laboratorieundersøkelser utføres uten forutgående avtale med eller samtidig konsultasjon hos lege. Dette gjelder også for urinprøver. Egenandeler er betaling som inngår i opptjeningen til frikort for helsetjenester. Du kan også lese mer om frikort på denne siden: Frikort for helsetjenester.


I mange tilfeller må du ut med en egenbetaling i møtet med offentlige behandler og tjenesteytere som ikke teller med i opptjeningen til frikort. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Legen kan bare kreve egenbetaling som er nevnt i forskrift om stønad til dekning av utgifter til undersøkelse og behandling hos lege.


Logg deg inn for å sjekke egenandeler Sjekk hvor mye egenandeler som er registrert på deg og hvor langt du har igjen til du får frikort for helsetjenester. Gjennom en e- konsultasjon med en erfaren og dyktig lege kan du få gode medisinske råd og behandling. Reiser du kollektivt, kan du reise med både T-bane og buss.


E-konsultasjoner gjelder kun kjente problemstillinger. Har du en tilstand der du må undersøkes grundigere må du bestille deg time hos din aktuelle lege. E- KONSULTASJON : Alle legene på Fagerstrand legesenter tilbyr mulighet for e- konsultasjon. HUSK AT DU BETALER VANLIG EGENANDEL OG FAKTURAGEBYR FOR DENNE TJENESTEN.


I et orientering for rådgivende overleger i NAV som Fastlegen.

NAV rede for hva som kan godkjennes av sykemeldinger i forbindelse med e- konsultasjon. Orienteringen er laget dels med fokus på de nye dropp inn-legetjenestene, der man via en app kan treffe en lege via video og få utført visse vurderinger. På legekontoret kan du se oppslag med alle takstene hos legen , blant annet egenandel for konsultasjon.


Fastleger tar ulovlige gebyrer: - Det er utrolig frekt! Lege Therese Hustad Hansson er i permisjon frem til 1. Lege Sunniva Tolsby er hennes vikar. Ny fastlege på Vålerenga Helsesenter fra 1. Dr, Juned Mahmood er oppvokst i Bjerke bydel i Oslo. Han utdannet seg til lege ved Det medisinske fakultetet ved Lublin i Polen.


Gjennom konsultasjon på nett kan du få hjelp med medisinsk vurdering, rå og resept ved behov. For eksempel ved hudutslett, urinveisinfeksjon, halsbetennelse og hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg