onsdag 29. juni 2016

Gravid i moden alder

Trude Jacobsen (42) er mamma til fire og nå gravid med nummer fem. Mamma i moden alder, når? Anonymforum - Skravle. I forhold til fødselen vil en alder på år eller mer regnes som en risikofaktor.


Når det er en eller flere risikofaktorer tilstede vil du og barnet i magen bli fulgt tettere opp under svangerskapet og fødselen.

Vær oppmerksom på at hvilke alder som regnes som risiko i forbindelse med fødsel kan variere fra fødeavdeling til fødeavdeling. Alderen på fødende i Norge er stadig stigende. Hege har lyst på et barn til, men er bekymret for den biologiske klokken som tikker. Hege har spurt Babyverdens jordmor Monica om risikoen ved å få barn i senere alder.


Det er riktig at alderen spiller en viss rolle, sier Monica. Les hele spørsmålet og svaret her. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning.


Gravid i moden alder.

Søk etter flere svar. Min mening er derfor at det ikke er alder som tilsier hvordan man blir som foreldre. Det å bli mor i moden alder ser jeg bare som positivt så lenge man er i normalt god form. Hun har ikke merket noe til at hun er en moden mamma. Hvis en frisk kvinne blir gravid i høy alder , går det stort sett veldig bra både med mor og barn.


Men bare et fåtall av kvinner er mentalt modne til å få barn da. Det finnes umodne 38-åringer og modne 21-åringer, så hvilken alder som passer best er individuelt, understreker jordmor Tove Nordahl, eier av privatklinikken Meg og Magen i Tønsberg. Og nå sitter jeg her og er blitt veldig skeptisk til min egen planlegging.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Lavt liggende morkake – Flere fødsler – Barnet kan få Downs, Edwards og Patas syndrom – For tidlig fødsel – Fødselen kan ende.


HØY ALDER – ØKT HELSEFARE Rent biologisk er det mest gunstig for kvinner å få barn rundt tjueårsalderen. Da er kroppen ung og sterk og best rustet til å bære barnet frem. Jo eldre kvinnen er når hun blir gravid , jo større er risikoen for komplikasjoner i svangerskapet. Jeg blir gjerne med.


Den samme danske studien antyder at eldre mødre er mer moden og i takt med sine følelser og vil dermed være mer tilgivende og fleksibel som foreldre. Den danske studien konkluderte med at eldre mødre (år) i mindre grad enn yngre mødre verbalt eller fysisk straffet sine barn.

Nå har vi lyst på et barn til, men jeg blir så bekymret når jeg leser om alt som kan gå galt med barnet når man er over år. Hvorfor er det økt sannsynlighet for kromosomfeil og misdannelser når man er eldre? Vi som blir gravide i moden alder er så heldige! Er det eggene som er eldre og. Det er jo ikke alle som får denne muligheten#128516; jeg trudde at min biologiske klokke hadde tikket ut, jeg.


Er år og har termin i midten av desember#128077; mannen min er 4 og vi har to felles barn på og år#128522; Vi var som de fleste andre forskre. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg