onsdag 13. februar 2019

Elektronisk id

Elektronisk id

Ansatt ID med singel-sign-on og roaming i lokalt nettverk, inkludert sikre soner. Bruk smartkortet også for å styre fysisk adgang til arbeidsplassen. For å få utført tenester frå stat og kommune på nett må du ha ein elektronisk ID , e- ID , for å kunne logge deg inn. Den utstedes av Buypass AS, og leveres som Buypass ID på smartkort og som Buypass ID i mobil.


Alle som har et smartkort fra Buypass, kan ta i bruk Buypass ID i mobil. For å få logge deg inn på tjenester fra stat og kommune på nett må du ha en elektronisk ID (e- ID ). I ID -porten kan du velge mellom fem alternativer for elektronisk ID : MinI BankID på mobil, BankI Buypass, Commfides eller Buypass ID i mobil. Virksomheter innen regnskap og revisjon kan tilby sine medarbeidere en rendyrket elektronisk ID til profesjonell bruk gjennom Buypass Smartkort. For profesjonelle avgivere med hyppige behov for tilgang og elektronisk signering bidrar Buypass ID til å effektivisere arbeidsprosessen. Du kan aktivere din innlogging med elektronisk ID (eID) på to ulike måter: 1. Link din elektroniske ID til din brukerkonto når du logger inn ELLER 2. Fra vår innloggingsside.


En elektronisk ID har samme funksjon som et vanlig papirbasert identifikasjonskort, som f. HelseID er en felles påloggingsløsning for helse- og omsorgssektoren. Den legger til rette for at helsepersonell kan få engangspålogging med én elektronisk ID (e- ID ) i hele helsetjenesten, og for at sektoren lettere kan dele data og dokumenter. ID Lock er en smart, elektronisk dørlås beregnet for ettermontering. Lås opp døren med PIN-koder eller nøkkelbrikker.


Lag en midlertidig kode til en håndverker, eller utvide funksjonaliteten med Z-Wave-modulen. BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. I stedet for kulepenn, pass og papir, kan du bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app eller BankID på mobil. Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer. Elektronisk ID på tvers av landegrensene. Den delen av forordningen som omhandler eI er nok det som i størst grad vil få betydning for norske borgere. Registrer deg som kunde og bestill elektronisk ID her.


Elektronisk id

Sjekk aldersgrense og andre betingelser for å kunne bestille Buypass ID. ID -porten Snart kan du bruke elektronisk ID på tvers av landegrensene i EU. Det juridiske grunnlaget for at innbyggere og virksomheter skal kunne bruke sin egen eID til å logge seg på digitale tjenester i andre EU-lan er nå på plass.


Er du under år, og ikke har BANKID må du nå for å kunne logge inn på Din side hos vegvesenet ordne deg med Buypass id i mobil. ID Lock 1elektronisk dørlås (sort) - Sikker, smart og slitesterk. Mer om bestilling og innlogging med Buypass ID. Det offentlege har i dag om lag 1millionar fakturaer pr.


Elektronisk id

EHF og PEPPOL BIS). CO2-utsleppa vil bli mindre, og mengda papiravfall redusert. Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg