torsdag 23. juni 2016

Europeisk helseforsikring

Sjekk ut If Forsikring Reiseforsikring. Europeiske Reiseforsikring er Norges ledende selskap innen reiseforsikring. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Meld skade på reiseforsikring. Her finner du nyttig informasjon og skademelding for de vanligste situasjonene du kan komme ut for på reise.


Briter som besøker Norge, vil også kunne benytte sine Europeiske helsetrygdkort her. Viktig å merke seg. En teknisk feil har oppstått. Vennligst prøv igjen senere.


Med en reiseforsikring fra Europeiske - som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen. Europeisk helsetrygdkortet er et plastkort på størrelse med et bankkort. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen.


Produkter og tjenester Med helseforsikring kommer du raskere tilbake til lek med barna. Kortet bestiller du enkelt på helsenorge. På tross av dette kan ventetiden for diagnose og behandling være lang, spesielt for de mindre alvorlige sykdommene som ofte har lengst ventetid.


Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Dette kortet må du ha med på ferie! Gir deg rett til nødvendig medisinsk behandling. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Ved alvorlige diagnoser og second opinion benytter vi oss av vårt nettverk Best Care hvis det er manglende kompetanse i Norden. Best Care er et medisinsk nettverk i Tysklan bestående av de fremste legespesialister og sykehus. Få behandling hele livet ut.


Har du egen sykeforsikring fra ditt hjemlan er det lurt å sjekke om denne gjelder i Spania. Behandling hos privat lege eller på privat sykehus får du bare dekket hvis trygdeordningen i landet du befinner deg, betaler for slik behandling. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring!


Med LOfavør Reiseforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange reiseglade. Slik gir vi trygghet til hverandre. Mange har også en privat helseforsikring i Spania.


Forbrukerrådet har kåret Trygs behandlingsforsikring til Norges beste helseforsikring. Vi er god på pris og har de beste vilkårene, og belønnes med testens eneste sekser. Se detaljer for hva helseforsikring for bedrifter dekker.


Best Care er et unikt europeisk nettverk av legespesialister. Ved mistanke om alvorlige diagnoser, er du garantert utredning og oppstart av behandling i løpet av få dager. Helseforsikring – best i test! Dagbladet): Skulle du behøve medisinsk hjelp når du er ute og reiser i EØS-lan er et europeisk helsetrygdkort godt å ha.


Det sikrer deg samme behandling som om du hadde vært borger i det. Informasjon om Coronaviruset og reiser til Kina og Hong Kong. Situasjonen er i stadig endring og sykdomsbildet er uforutsigbart.


Vårt forsikringsselskap, Fremtin dekker avbestilling av reise og opphold for forhåndsbetalte reiser til Kina og Hong Kong - foreløpig frem til og med 9. Helfo lanserer nye nettsider Torsdag 2. Den nye digitale plattformen for behandlere og andre helseaktører inneholder forbedringer og nye muligheter som vil forenkle kontakten med Helfo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg