tirsdag 17. juli 2018

Trening nybegynner

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Kjøp Trening på nett.


Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Dette bør du ha fokus på.

Velg 1-øvelser for hver muskelgruppe (se nedenfor) og gjør 1-sett med 8-repetisjoner av hver øvelse. Etter det kan du legge på mer vekt og eventuelt redusere repetisjonsantall. Den første dagen også denne uka er gåing. Det er fordi du i likhet med alle andre også trenger rolig trening. På ditt nivå betyr det en gåtur.


Dag 1: Gå i raskt tempo i 25–min. Legg gjerne opp ruta slik at du får gått i en oppoverbakke i løpet av turen. Klarer du dette, skal du legge på mer vekt på neste trening.


Det er heller ikke slik at noen forventer at du skal starte med 1kilo i benkpress, bare fordi du er 1kilo. Ved innmelding vil du bli tilbudt en gratis veiledningstime. På denne timen vil du få omvisning på senteret, gjennomgang av timeplan, samt et enkelt treningsprogram for å komme i gang. Nivåene er basert på kroppskontroll, bevegelighet, styrke og erfaring med trening. Som nybegynner hos NrFitness skal du føle deg godt ivaretatt.


Løpeprogram for nybegynneren. For at kroppen skal få tilstrekkelig tid til restitusjon bør det gå minst timer mellom øktene. Det vil si at trening med vektbelastning bør begrenses til to–tre ganger per uke på mosjonsnivå.

Passende antall øvelser er seks–sju som gjennomføres to til tre ganger (ett–tre sett) med åtte til tolv repetisjoner av hver øvelse. Like lite som du trenger å knekke nøtter med slegge, trenger du å trene masse sett til utmattelse når du er nybegynner. Mangler du et godt km løpeprogram, så finner du det her. Aktiv Trening har km løpeprogram til løpere på flere nivåer.


Du kan også finne ut hva du bør spise og drikke når du løper km. Trening etter graviditet dreier seg i stor grad om å aktivere kjernemuskulatur (”core”) på riktig måte. Stort utvalg og rask levering! I hver øvelse skal du kunne holde spenningen i core og bekkenbunn. Hold formen i vinterperioden med en lekker treningstrøye fra Craft eller Kari Traa.


Stille vær og smul sjø Vind og vær er en hard motstander for alle som ror på sjøen. Uansett hvor sterk viljen er, kan vinden sette en effektiv stopper for all trening. I FORM kler deg for trening. Trøya er behagelig å ha på seg, og er laget av et flott og pustende materiale som holder på varmen samtidig som huden får puste. Sats holder på og bytter til wattsykler som måler den energien du legger ned i trampet, og på sikt skal de erstatte de syklene vi har i dag.


For Thomas Liljeroth er spinning en blanding av hard trening og en føle-seg-bra-følelse. Kettlebell - nybegynner Har du ikke. Du trene hele kroppen på én gang, alt i ett- trening. Innholdet på sidene består av nyheter, treningsprogrammer, bakgrunnsstoff, tester, produktinformasjon, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening. Nybegynner -øvelser: Slik styrker du kjernen din En sterk kjernemuskulatur er ikke bare six pack!


Lær de beste øvelsene fra PT og mentaltrener Silje Torp. Det er ikke alle som har gjennomført vårt ukers treningsprogram for nybegynnere som greier å hoppe over på de ukentlige mosjonistprogrammene. Last ned og skriv ut treningsprogram.


Her finner du styrke- og kondisjonsprogram ( nybegynner ) for deg som ønsker å komme i gang med treningen, men som ennå ikke har booket deg en gratis veiledningstime med en av våre trenere. Hvordan trene som nybegynner. Trening er ennå ikke en innarbeidet vane, men ved å variere treningen med tanke på hva du trener og med hvilken intensitet, kan det gi deg best formutvikling, og gjøre deg enda mer motivert for å trene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg