onsdag 11. juli 2018

Ferietips kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Velg mellom våre hoteller! Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split.

Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa. Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele mil, og er nok Europas vakreste.


Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Vakker natur og stabilt sommerværet er viktig, men for mange er atmosfæren og det hyggelige folkeslaget vel så viktig for en vellykket ferie. Hvar ligger like utenfor den kroatiske kysten, en drøy halvtime med båt fra Split.


Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet.

Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Krk er en ganske stor øy som ligger mellom Pulahalvøya og fastlandet. Vi bor privat også i år - det var veldig greit på de to stedene vi bodde i fjor , billig, rent og hyggelig vertskap - ikke påtrengende men alltid tilgjengelige. Gi bort uforglemmelige opplevelser.


Gjør deres neste reise fantastisk. Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter.


Det var umulig å få servert ferske grønnsaker uten at de var druknet i enten eddikmarinade eller olivenolje. Vi yter personlig service for at du skal finne ditt drømmested. Et godt måltid mat med drikke koster typisk over hundre kroner.


Det lar seg selvsagt gjøre å finne noe billigere hvis man ikke har for store krav). Her venter et potpurri av kultur, soling og bading, eventyr og vakker natur. Hovedstaden og det økonomiske senter er Zagreb.

Vi leide en leilighet i en uke noen minutters gange fra city center. Fine rom med aircondition og tv. Stor og fin stran som ligger ganske sentralt, Det går mye ferger fra brygga ved city center til øyene rundt. Byen var fin og turistvenlig.


Den eneste jeg kunne ønske, er flere bilder av hotell, strand og nærmiljø på nett stedet deres. Tusen takk for en flott tur. Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper!


Uansett om det er beliggenheten eller fasilitetene som er viktig for deg, finner du gode alternativer i vårt sortiment. Feriebyen ligger tett ved sjøkanten, og den langstrakte bebyggelsen strekker seg over flere bukter og strender. Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet.


Kilometer med trebroer og skogsveier gjør det mulig med en tett opplevelse av sjøene, grottene og fossene for alle besøkende. Trogir området lokker også med deilige badetemperaturer i krystallklart vann, flotte stender, en livlig havnepromenade, og ikke minst flere hunder kulturskatter. Her kan dere gå noen fantastiske ture eller ta med matkurven og kose dere.


Det er et hav av overnattingsmuligheter i Nordjylland - uansett om du ønsker å bo på hotell, i hytte, fritidsbolig, telt eller campingvogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg