tirsdag 3. juli 2018

Sunn og rask middag

Sunn ferdigmat helt uten konserveringsmiddel. Bidrar til et sunt og variert kosthold! Skal du lage en sunn middag i dag? Oppskriften finner du på matprat. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Perfekt i en hektisk hverdag! Sunn og rask middag Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage sunn mat. Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag , er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks).


Sunn og rask middag

Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Denne suppen kan du lage som rask middag til hverdags. Retten er deilig krydret med eksotiske smaker.


Rask middag på under minutter. Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. Når vi lager middag til barn vil vi at måltidet både skal være mettende, sunt og næringsrikt.


Dessuten er det viktig at det er noe som barna liker. Dersom barna ikke spiser maten, så hjelper det ikke om den er aldri så sunn. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Engelsk julekake toppet med nøtter I England lager man ofte sin christmas pudding flere uker før jul. Green curry med kylling. Det er egentlig krydderne som gjør forskjellen og en enkel kebabdressing.


Sunn og rask middag

I tillegg til kylling setter jeg frem et fat med forskjellige grønnsaker som paprika, løk, salat, agurk, koriander, mais eller hva du måtte ønske. En rask , sunn og god middag. Lag gjerne en stor porsjon, slik at du kan droppe de kjedelige brødskivene til lunsj dagen etter. Dette trenger du: stk grillet kylling.


Dette er en sunn og god pasta som passer like godt til middag som til lunsj. Og Med basisvarer i huset er det fort gjort å handle det du trenger. Da holder det å kjøpe noen kyllingfilleter, laks eller annet - eller kanskje du ikke trenger å gå i butikken i det hele tatt?


Sunn og rask middag

Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. I dag får dere en av mine favorittmiddager, nemlig wok! Da får vi virkelig i oss haugevis med grønt, en ren proteinkilde, knasende sprø nøtter, og jeg elsker dessuten å hive oppi frukt – enten banan, eple eller mango.


Dagens middag er for enkel, god og rask for at det ikkje skal deles! Eg har vert barnepasser for mitt kjære fadderbarn på snart mnd idag, så middagen måtte bli noke som ikkje krevde for masse tilllaging. Og du kan selvsagt bruke flere ingredienser dersom du ønsker det.


Basisvarer som olje, smør, salt og pepper kommer selvfølgelig i tillegg. Her er det ingen regler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg