mandag 16. juli 2018

Skihopper leke

Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetsleker - Rask levering - Kjøp her! Lag en skikkelig hoppkonkurranse med den klassiske skihopperen som vi alle husker så godt fra barndommen! På denne geniale vinterleken kommer skiene i metall og kroppen til hopperen i bøyelig plast. Dette gjør at den er tung og sklir lett over snøen.


I pakken følger det med klistremerker med.

Hobby Ski Jumping har derfor utviklet en ny skihopper leke med v-stil og optimalt tyngdepunkt for lange og stabile svev. Skihopper Versjon 2: Skihopper versjon er klar! Tusenvis av leker å bli glad i Det er noe magisk med leker, og vi husker vel alle en favorittleke vi selv hadde som barn.


Den vi tok med oss overalt, og som vi aldri noensinne ville slippet taket i. Konkurrer om hvem som kommer lengst med sin skihopper i bakker dere selv har bygd i snøen. Flagg følger med for å velge nas. En skihopper i klassisk design!


Figuren er laget av plast, og hoppskiene er av metall.

Klistremerker for flere land inngår, så man kan dekorere figuren som man selv ønsker. Anbefalt alder fra år. Finnes i grønn, rø gul og blå. Vi plukker en tilfeldig farge.


Klassisk bob i plast og metall. Velg om du vil ha rø grønn, gul, blå eller sort i kommanterfeltet når du handler. Start et skikkelig race i snøen med denne Bob-miniatyren. Metallet gjør den tung nok til at den ligger godt i sneen og kan få stort fart. Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede! Billige leker på nett. God gammeldags skihopper i plast med metallski. VINTERLEKER Figurer og dukker Luer, skjerf og votter Servisesett INTERAKTIVE LEKER.


Fra år og oppover. Prislfte og gratis returbytte gjr det trygt handle spill og leker p nett.

I badekaret, men ogs som leke utenom vannelementet. Inneleker Europris AS. Takk for din klikk og hent-ordre! Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen time i åpningstiden.


XXL har stort utvalg av spill og leker som dart, fotballspill, boule airhockey, hageleker m. Ha det gøy med våre store og små spill og leker. De gjør livet mye, mye morsommere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg