torsdag 26. juli 2018

Kjøpe konfirmasjonskort

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


Alle dine personlige tekst. Vi selger i hovedsak kalendere, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår.

Lag dine egne takkekort til konfirmasjon. Alt trykkes i Norge. For deg som skal arrangere konfirmasjon!


Du finner tekst til konfirmasjonskort , tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Bestill idag - vi sender imorgen! Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ?

Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Er det noen som vet om et sted man kan kjøpe pakker med billige konfirmasjonskort ? Enkle og mer ekslusive kort fra 1-sider. Kort du kan være stolt av!


Ekte fotopapir eller digitaltrykk. Få det designet du ønsker på ditt invitasjonskort eller takkekort. Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen.


Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn. Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. Hvor mange gjester som inviteres er opp til den enkelte familie, men det er vanlig å invitere eventuelle faddere fra dåpen i tillegg til familien.

Konfirmasjonskort , invitasjoner og takkekort til uslåelige priser. Ekstra gode tilbud til årets konfirmanter. Her er oversikt over alle tilbudene! Her kommer inspirasjon til et enkelt og flott guttekort med stripemosaikk-teknikk, glittertape og die-cuts.


Vi tar en nærmere titt på hvordan du enkelt kan løse det å lage et konfirmasjonskort selv! Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt! Vi er bedt i en konfirmasjon som vi dessverre ikke kan delta på, da det kolliderer med andre viktige ting. Men vi skal sende kort og en gave med noen som skal dit.


Nå sitter jeg og lurer på et pent, lite ordtak, et lite dikt eller et salmevers e. Er så lei til lykke med d. Husk å kjøpe inn det du trenger til å pynte bord. Hos vår samarbeidspartner Decorium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg