mandag 9. juli 2018

Didrikson bjørnen

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg. Kjøp Didrikson Bjørnen hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Passer godt for kaldere høst- og vinterdager. Didriksons Bjørnen er en heldekkende vinterdress i 1 vind- og vanntett materiale.


Bjørnen er vår nye parkdress i år og har mange av de samme egenskapene som de tidligere modellene Migisi og Theron, men Bjørnen Parkdress til barn har en høyere vannsøyle på 10. Les tester og omtaler før du kjøper. Dressen er laget i et vind- og vanntett materiale, med teipede sømmer og god pustekapasitet. Björnen har synliga reflexer i alla riktningar. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Didrikson bjørnen

Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste prisendringen for hver variant. Didrikson Bjørnen Komfortabel dress med mange fine detaljer. Den har mange smarte funksjoner, som f. I dag er Didriksons markedsledende innen funksjonsklær for barn.


Vanntett i tøy og sømmer. Alle plagg er selvsagt frie for PFC og andre gifter. Plaggene retter seg mot aktive barn som trenger moderne og funksjonelle fritidsplagg.


Stormberg har et stort utvalg av tur, trening og fritidsklær til hele familien. Björnen-vinteroverallene for barn i Sunburst-designet er det perfekte plagget for vinterutflukter. Designet for skandinavisk vær av et svenske merket Didriksons. PFC-fri, vannavstøtende overflate. Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem.


I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Upptäck vårt utbud av regnoveraller och fodrade overaller tillverkade i slitstarka material och utrustade med praktiska detaljer. Overallen är den bästa vännen under regnig, lerig och snöig lek! Didriksons overaller har dessutom namnlappar med plats för flera namn, så att overallen kan gå i arv när den har blivit för liten.


Didrikson bjørnen

Forsterket stoff på utsatte områder. Justerbar, avtagbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med lukking. Lukkes med glidelås som har.


Se beste pris på Didriksons Migisi Vinterdress (Barn). Sammenlign vinterdresser til barn og se hvilke som er best i test. Vattert vanntett parkdress med vannsøyle på hele 10. Egner seg meget bra i snø og vinterlige forhold. Ekstra slitestyrke på knær og bak.


Didrikson bjørnen

Didriksons startet som en familiebedrift, og vi bruker å si at vi fortsatt er det. Våre klær er jo laget for hele familien. Kundene våre er far et til hundre år. Alle trenger jo funksjonelle plagg som fungerer i hverdagen, hver dag, uansett om det regner eller ikke.


Klær med et tidløst, klassisk design som fungerer i lengden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg