torsdag 19. juli 2018

Elektrolyse hårfjerning

Finn elektrolyse hårfjerning nå på Kensaq. PERMANENT HÅRF JERNING. Uønsket hårvekst, spesielt i ansiktet hos kvinner, kan være et frustrerende problem som kan gi en sterk følelsesmessig belastning, usikkerhet og lavt selvbilde. Elektrolyse hårfjerning (også kalt epilering) er en kosmetisk behandling som fjerner uønsket hårvekst. ELEKTROLYSE INSTITUTTET.


Under behandlingen utsettes hårroten for elektrisk strøm som ødelegger roten enten ved varme eller gjennom kjemiske reaksjoner.

Elektrolyse er permanent hårfjerning hvor vi fører en nål ned i hårsekken og setter på strøm for å ødelegge hårsekken slik at håret ikke kommer tilbake. Dette er permanent hårfjerning. For å oppnå permanent hårfjerning må både hårpapillen og vekstcellene oppover i hårfollikkelen (helt opp til talgkjertelen) ødelegges under epilasjonsbehandlingen.


Laser, elektrolyse , voks, epilator og lysbehandling er metoder for å fjerne ansiktshår. Ettervekst etter hårfjerning blir ikke så tykk og kantete som for eksempel etter barbering. Hårfjerning i ansiktet kan utføres enten permanent eller midlertidig.


Ulemper: Mange mener at det største problemet med voksing er ubehaget. Først må man påføre en glodvarm voks for så å rive opp håret med røttene.

Heldigvis varer ikke denne smerten veldig lenge. Denne metoden passer derfor best dersom du har få hår som skal fjernes. En svak strøm tilkobles fra Blend apparatet. Ved å fjerne hår med denne metoden kan du oppnå redusert hårvekst i området som behandles.


Elektrolyse er den hårfjerningsmetoden som er mest permanent. Behandlingen passer for alle hudtyper. Det er ikke noe problem å nappe øyebryn og vokse kroppshår.


Det finnes idag en rekke forskjellige måter å fjerne hår på, men ved de fleste metoder kommer håret tilbake. Elektrolyse er den eneste hårfjerningsmetoden som gir permanent resultat og i USA er det kun elektrolysebehandling som kan markedsføres som permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning med Blend–teknikken, utført av spesialutdannet terapeuter.


Her anbefaler vi å kjøpe klippekort som vil gi opp til rabatt på behandlingene. Kjøp klipp å få rabatt, eller kjøp klipp og oppnå. Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat.


Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling. Etter laserbehandlingene sto bare de lyse skjeggene i ansiktet igjen mellom meg og drømmen om hårfrihet. Det eneste som virket på den typen hår var elektrolyse.


Ett og ett hår fjernes med en spesiell nål. Etter noen hundre stikk etter hverandre, kan smerten komme opp i nærheten av 65.

Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning med laser, men man kan oppnå et godt resultat også på andre hår- og hudtyper. Våre kvalifiserte behandlere vil vurdere hvorvidt hårlaser egner seg for deg. Det blir også lagt vekt på sykehistorie, medisinering, graviditet, solvaner og annet som kan innvirke på laserbehandling.


Man kan legge sink på jern for å unngå rust, en prosess som man gjerne kaller for galvanisering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg