mandag 16. juli 2018

Reise alene med barn

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving. Super Ferie med barn med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Du kan bestille billett til barn som skal reise alene , på de fleste flyvningene våre. Tjenesten for barn som reiser alene er kun tilgjengelig hvis barnet reiser med en vanlig billett. Visse land krever skriftlig samtykke fra en forelder eller verge for barn på 12–år som reiser alene uten assistanse.


Barn som reiser alene. Alt du trenger å vite om assistanse for mindreårige som reiser uten ledsager, og hvor gammelt barnet må være for å kunne reise alene. Bagasje for barn og spedbarn.


Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter.

Ellers må barn under år reise som barn som reiser alene. Den som følger barnet til flyplassen må være tilstede helt til flyet har tatt av. Ved bestilling av assistanse for barn som reiser alene tilkommer et ekstra gebyr per flyvning (ved kombinasjon av SAS og Widerøe påløper begge gebyr). Se oversikten nedenfor. Mer informasjon På mange av våre reisemål tilbyr vi utflukter, noe som er en hyggelig aktivitet hvis du reiser alene , og hvis du trenger en avveksling fra solsengen.


Et populært alternativ til å reise alene er å bli med på en treningsreise – på den måten kan du kombinere herlig alenetid med trening og hyggelig selskap. Selv om aldersgrensen er fem år, er den største gruppen barn som reiser alene mellom sju-åtte og elleve år. Flyselskapet har plass til åtte barn som reiser alene på hvert fly.


Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettopplevelsen din som beskrevet i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Vi vil gjerne bruke teknologier, for eksempel informasjonskapsler, for å gjøre opplevelsen med oss så hyggelig som mulig. Må jeg reise med ‘jeg reiser alene -lapp’ da? Har jo bestilt voksen-billett siden jeg er over år. Du og foreldrene dine må kontakte flyselskapet og høre hva som er gjeldende regel for reiser med deres fly.


De fleste flyselskapene har klare regler for hva de gjør for barn som reiser alene og er under år. Mappen får du av flyselskapet ved innsjekking. Her må du også oppgi hvem som skal hente barnet.

Vi anbefaler deg å fylle ut skjema på forhånd sånn at innsjekking går raskere. Hvis du egentlig har et ønske om å dra på ferie alene men ikke tør, så er det best å bare gjøre det. Som regel vil du finne at du liker det. I dag finnes det jo også singelreiser som et tilbud for de som ikke ønsker å måtte reise alene , legger hun til. Bestill flyreise på nett.


Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig.


Skipets kaptein har til enhver tid anledning til å avvise forespørsler om barn som skal reise alene , dersom hun eller han ikke finner dette forsvarlig. Eksempelvis ved dårlig værforhold. Det finnes ikke ordning for barn som reiser uten reisefølge på buss. Er du under år i følge med en voksen, trenger du ikke ta med ID-kort.


Les mer om barn som reiser alene. Skal du på utenlandstur må du huske å ta med pass til både barn og voksne. Se hvordan du søker om pass for barn på politiets nettsider. Vi vet at mange barn i forskjellig alder hver uke reiser alene med buss, båt, fl y eller tog. Noen reiser mellom foreldre som ikke bor sammen, noen reiser for å besøke slekt.


Generelt gjelder det at barn må være minst fem år for å få reise på egen hånd. For barn mellom fem og elleve år tilbyr de fleste flyselskap assistanseservice (UM). De norske reglene for når en forelder kan reise eller flytte til utlandet med barnet. En av foreldrene har foreldreansvaret alene. Kan ikke reise alene.


For barn 6–år kreves en bekreftelse for å reise uten foresatte. Fyll ut vedlagt skjema og send det til TUI. For barn som skal reise uten voksne finnes det flyselskapet som ikke tar imot uledsagede barn , noen tar også et tilleggsgebyr for denne tjenesten. Har du barn som skal reise alene er det fint om du som foresatt forbereder barnet på hva som venter dem.


Det kan også være lurt å foreta reisen sammen med barnet en gang før det skal ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg