torsdag 19. juli 2018

Tennisalbue støtte

Tennisalbue støtte

Heldigvis er det mye du kan gjøre selv for å bli kvitt tennisalbue , eller redusere plagene på en enkel måte. Tennisalbue går som regel over av seg selv, men kan være plagsom og langvarig. En avlastende støtte for tennisalbue settes alltid over underarmen ca.


Tennisalbue støtte

Støtte ved tennisalbue kan brukes uten begrensninger og skal med fordel brukes når man utsetter håndleddene for tunge aktiviteter. Har du tennisalbue ? Butikkhar støtte for tennisalbue , samt et stort utvalg av knestøtter, ankelstøtter og støttebind. Bra og billig støtte for tennisalbue. Bandasje for tennisalbue et støtte brukes ved tennisarm eller golfalbue som reduserer spenning på albuens muskler og sener samtidig gir smerte lindrende effekt.


Albuestøtte kan brukes både ved arbeidsrelaterte F. Avlastning, kompresjon og støtte i samme produkt. Takket være den unike konstruksjonen gir beskyttelsen effektiv avlastning og varmende, komprimerende og smertelindrende egenskaper spenne til tennisalbue , golfalbue og musearm. Sitt slik at albuen er strak og håndflaten vender opp, med støtte under underarmen.


Tennisalbue støtte

Beveg håndleddet ned og opp (fra maksimal strekk til maksimal bøy) i rolig, jevnt tempo. Gir kompresjon, stabilitet og smertedemping i det irriterte området. Hemmer ikke bevegelighet. Pustende, fuktighetsabsorberende materiale for bedre komfort. Justerbar spenne til individuell tilpasning.


Lett å ta av og på. Vi tilbyr et komplett sortiment av albuestøtter hvor du alltid vil finne en løsning for dine problem. Med vårt store utvalg vil du alltid finne en løsning for din vonde albue, uansett om det gjelder for.


Tennisalbue støtte

Futuro albuestøtte brukes ved smerter i albue og underarm, som for eksempel musearm, tennisalbue , golfalbue eller smerter fra albueleddet. Brukes også som støtte etter skader som albuefraktur eller luksasjon, eller som ekstra støtte i aktiviteter som belaster albue etter skade. Støttebåndet avlaster senefestet for strekkmusklene ved for eksempel tennisalbue eller bøyemusklene ved golfalbue.


Passende for epicondylitis, tennis- og golfalbue eller musearm. Mykt materiale som gjør den komfortabel. Støtte for golfalbue er en avlastende støtte for å minske og lindre problemer med golfalbue. Golfalbue kalles også medial epikondylitt, og er en betennelse på innsiden av albueleddet med lokale smerter i overarmens indre benutspring, de mediale epikondylene.


VInnebygd pute reduserer spenning på albuens muskler og sener, og gir en prevantiv og smerte lindrende effekt. Rehband UD Tennis Elbow tennisalbuebeskytter er en støtte til bruk mot noen av de vanligste årsakene til ubehag i albuen innen idrett, samt blant kontoransatte. Denne støtten er designet for å lindre trykk mot senefestet, og for å gi optimal smertelindring. Ergonomisk sentrert mus som BarMouse V SlideMouse og Vertikal mus.


Hva er tennisalbue ? Det oppstår en irritasjon (betennelse) i senefestet ved overbelastning, som for eksempel etter langvarig bruk av datamus, tennisspill, bruk av skrutrekker eller raking av løv. Smertene oppstår gjerne som følge av overbelastning av senefestene i albuen, oftest som en følge av gjentatte, ensformige bevegelser uten tilstrekkelig hvile. Du behøver ikke at spille tennis for at få tennisalbue , men udtrykket kom i brug, da det kan være et stort problem for nogle tennisspillere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg