onsdag 25. juli 2018

Amerikanske frokostpannekaker

Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Den norske middagsvarianten er velkjent og velbrukt, men har du prøvd å variere oppskriften når du skal lage pannekaker? Med bakepulver i røren og lønnesirup som tilbehør får du en solid smak av Breakfast in America.


Amerikanske frokostpannekaker

Amerikanernes berømte frokostpannekaker skal gjerne være små og tykke. Det norske bidraget på tallerkenen kan være sesongens friske bær. Tar du deg bryet, eller. Amerikanske pannekaker blir gjerne servert med lønnesirup.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. I denne røra bruker jeg cottage cheese for å gjøre dem litt letter i konsistensen. Hvorfor ikke gjøre som amerikanerne og servere deilige små.


Amerikanske frokostpannekaker

Du skal ikke bruke smør i pannen når du steker amerikanske pannekaker. La pannekakene steke til kanten blir hard og små hull dukker opp på overflaten. En gang iblant kan det være stas å kose meg med nystekte pannekaker med friske bær til helgefrokosten – eller til middag, for den saks skyld. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dette gjør at de inneholder mye energi, sammen med viktige næringsstoffer som kroppen vår kan utnytte. Pisk sammen melk, smeltet smør og egg. Sikt mel, og bland med sukker og salt i en annen bolle. Rør til slutt væsken inn i melblandingen.


Hvil røra i minst time - hvis den skal stå over timer så bør den oppbevares i kjøleskap. Litt før steking blandes resten av melet med bakepulveret, siktes og vendes inn i røra. Varm en non-stickpanne over middels-middelshøy varme. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Lag amerikanske pannekaker til en forandring. Tykke og smakfulle med godt smør og sirup, en sikker fulltreffer. Små frokostpannekaker med syrnet melk. Norske lapper møter amerikanske pannekaker.


Denne oppskriften minner både om norske lapper og amerikanske pannekaker. De har den tykke og saftige konsistensen fra de amerikanske , men er ikke like fete, de inneholder nemlig ikke smør. De inneholder også naturell yoghurt, i motsetning til surmelk eller kefir. Det er ikke alltid like enkelt å finne på noe godt og næringsrikt til frokost når barnet ikke skal ha hverken gluten eller melk. Her har jeg byttet bort den tradisjonelle brødskiven med en kjempegod oppskrift på en frokostpannekake til inspirasjon og nytelse for både liten og stor.


Pannekaker er familiens middagsfavoritt. Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. Ha eggene i en bolle og pisk dem lett sammen. Rør inn sammalt hvete og havregryn.


Amerikanske frokostpannekaker

Spe med halve melkemengden og tilsett nesten alt hvetemelet. Rør det hele sammen til det blir en glatt røre uten klumper, før du tilsetter resten av melken og melet. Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker.


Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. Slik gjør du Bland sammen havregryn, egg og kokosmelk i en bolle. La den svelle i 5-minutter.


Varm smør i en stekepanne, bruk ett par spiseskjeer og stek små pannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg