mandag 9. juli 2018

Kjøpe kondomer

Stort utvalg av populœre luksusmerker hos Luxplus. Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Billige kondomer , de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer.


Diskré og anonym innpakking.

Her kan du bestille gratis kondomer og få vite mer om hvorfor du bør beskytte deg. Vi tilbyr et stort sortiment av kondomer , glidemiddel, intimpleie og hjemmetester med rask og diskret hjemmelevering til hele verden. Hos oss kan du kjøpe skreddersydde kondomer og betal trygt med kort, faktura eller PayPal.


For deg som bor i Norge, har du din forsendelse hjemme i postkassen innen noen få dager. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.


Jeg er jomfru, men skal snart på en tur til utlandet? Bør jeg ha med meg kondomer i tilfelle?

Jeg har aldri kjøpt kondomer , og har selv jobbet i butikk. Nesten ingen kjøper. Det er sikkert fordi de synes det er flaut. Hvor kan man kjøpe kondomer uten at det er kleint, å kjøpe kondomer i butikken klarer jeg bare ikke å gjøre.


Jeg vet man kan bestille på nett og at det kommer i skjult innpakning, men jeg bor i et kollektiv så man oppdages da og. Skulle ønske det fantes en bortgjemt automat eller lignende, hvor k. Derfor kan du være sikker på å få kondomer som oppfyller dine behov, og selvfølgelig også med hensyn til sikkerheten. Du kan kjøpe helt opp til 5kondomer i en pakke, men selvfølgelig også få mindre kvanta.


Selv om man kjøper mange kondomer på én gang, betyr ikke det at man er avhengig av sex. Vil kjøpe kondomer på nettet. Kan man ha samleie med kondom uten at en går på P-piller? Flaut å kjøpe kondomer i butikken Besvart 29. Helsehjelp når jeg ikke er registrert i skatteetaten Besvart 05.


Bruker de fleste jenteruss prevensjon? Alle bestillinger leveres alltid diskré. Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger.


Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. Vet du ikke hvilken kondom som passer for deg? Som ny kunde kan du kjøpe kondomer for bare kr.

Velg ETT av de ovennevnte produktene (Korte produktbeskrivelser finner nedenfor). Følg disse tre enkle trinnene: Registrer en konto, ved å trykke her. Du må være innlogget for å kunne benytte tilbudet. Durex, RFSU, NJC og Protex.


Vi har et bredt utvalg av størrelser og typer i store og små pakker. Velg mellom helt tynne kondomer som nesten ikke merkes, de litt tykkere for ekstra sikkerhet, og ribbed kondomer med riller som øker stimulasjonen for begge parter. Apotek Gruppen AS. Vil dere si det er værst å kjøpe av mann eller dame?


Er det derfor det kan være vanskelig å kjøpe i nærbutikken? Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten. Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt. Levering innen en uke fra du bekrefter bestillingen. Alt er helt gratis.


London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner. Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider. Kondomer kan bestilles på gratiskondomer.


Thailandske kondomer er litt mindre i størrelse enn norske. Det kan derfor være smart å kjøpe norske kondomer før du reiser hjemmefra. Den meste vanlige kondomen i Thailand er Ø mm, mens i Norge er normalstørrelse Ø mm.


Skulle du tilfeldigvis kjøpe feil kondomstørrelse, gir vi deg rabatt når du kjøper en annen størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg