onsdag 18. juli 2018

Lett festmat

Lett festmat

Her er festmat oppskrifter - alt fra forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Og ja, den er lett å lage. Ceviche med hvit fisk og vannmelon. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Lett festmat

Og de mest populære oppskriftene på festmat finner dere her, de mest populære med bilde og de som har fått høyest score av dere. Oppskrifter er og kategorisert som fest og selskapsmat. Og det vanlige søket kan og være til hjelp. Slik disker du opp skikkelig festmat i en fei. For Monica Csango (44) er det et hårfint skille mellom hverdags- og festmat.


Les mer om annonsering på Schibsted. Festmat og selskapsmat med oppskrifter og med tips om mat og drikke til festlige anledninger, fra de store fester til de sm. Forbered deg ved å lese våre tips og råd. Lomper er ikke nøvendigvis gift med pølser, men kan brukes til en lett og frisk wrap-variant. Her kan du variere etter smak og behag, men vi har valgt å lage en spekeskinkevariant på spidd.


LES OGSÅ: Disse kokketriksa bør du kunne – Veldig ofte tror jeg folk setter seg urealistiske mål. Du blar i bøker, og ser et bilde du synes ser fint ut – men ofte blir det for vanskelig. Har noen forslag på god mat til stk, som også er lett og lite tidkrevende og lage? Hvis dere ikke har noen bedre forslag så blir det Stroganoff-gryte og ris. Slik lager du festmat på lavbudsjett.


Gourmetpølser fulle av smak. Pølser er enkelt og noe de aller fleste liker, og skal du invitere til fest vil du garantert imponere gjestene om du bytter ut de tradisjonelle grill- og wienerpølsene med sommerens beste gourmetpølser. Slik blir blomkålsuppe festmat En riktig lekkerbisken for så vel øye som gane er. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det. Enhver buffet trenger en eggerett.


Lett festmat

Men eggerøre blir lett traurig om den ikke kommer rett fra stekepannen. En persisk kuku sabzi, derimot, er både egg og grønnsaksrett i ett, er lett å frakte og smaker faktisk best når den har nådd romtemperatur. I tillegg er den så breddfull av urter og vårgrønt at den nesten klassifiserer som helsekost.


Det går nemlig an å lage veldig god mat til et helt selskap uten altfor mye innsats. Både en god gryterett og helstekt fisk og kylling er perfekt festmat. Det krever ikke altfor mye forberedelser, men er både godt og lekkert å sette på bvordet allikevel. Tara er Norges største kvinnemagasin og gir deg kvalitetspåfyll innen selvutvikling, helse, voksen mote, sunn og deilig mat, kulturstoff, spennende reisemål og inspirerende reportasjer!


Lett festmat

Les hvordan det også kan brukes til spennende retter. Tradisjonell festmat Denne uken feirer vi 17. Her ligger det oppskrifter på lunsjretter, middager og desserter som passer perfekt til klubbmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg