torsdag 26. juli 2018

God potetsalat

Farmoren min var utrolig god til å lage mat og hun laget virkelig Verdens beste hjemmelagde potetsalat. Jeg var heldig å få oppskriften, og i dag deler jeg den for første gang på bloggen. Den passer perfekt til grillmat, på koldtbordet eller sammen med en god salat til fisk eller kjøtt. Vår klassiske oppskrift på potetsalat med creme fraiche, vårløk og majones passer like godt enten det er til grillmaten eller på koldtbordet.


Enkel og god oppskrift på tradisjonell potetsalat.

Klassisk potetsalat med rømme og majones er populær på koldtbordet og som tilbehør til grillmaten. Her deler hun oppskriften på deilig potetsalat med rømme og vårløk. Annica mener en god potetsalat skal være kremet og frisk med små, kokte poteter og riktig konsistens - nemlig ikke for harde og ikke for myke. Det må heller ikke være for mye krem i forhold til potetene, og den smaker best når den er kal tipser matbloggeren.


Jeg er ikke så superhappy for potetsalat , men som du sier, den mååå være hjemmelaget! Og denne her vet jeg at skal lages neste gang – gleder meg allerede! Fortsatt god pinse!


Tenker det blir hips sånn happ da, ett fett.

Dog har jeg en god bunnt gressløk som hatt får lov å være med på seilaset. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Av rester av kokte poteter lager du raskt gode potetsalater som denne med løk, sylteagurk og rømme. Potetsalat er perfekt tilbehør til grill.


Det er en ting som gjelder når det er snakk om potetsalat – og det er å lage den heimelaga. Mange trur nok det er vanskelig eller tidskrevande, men det er det absolutt ikkje. Potetene kan kokes kvelden før og halve jobben er gjort!


God potetsalat oppskrift med kalorier, allergener og pris. En enkel og god potetsalat. Vi pyntet ikke da vi brukte den med en gang til pølser hjemme. Og creme fraiche kan erstattes med rømme.


Serveres til grillet kjøtt, fisk eller spekemat. Dette trenger du: 8-mellomstore. Vask potetene godt, men ikke skrubb av skallet.


Hvis du må skrelle dem, så vent til de er kokt og dra skallet forsiktig av.

Ikke kok potetene for lenge, de skal være al dente, ellers går de i oppløsning i salaten. Mange flere deilige oppskrifter på potetsalat og retter med det samme til. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Få dagens rett som nyhetsbrev. Speket kjøtt er tradisjonell, enkel og god mat. Spekemat kan gjerne spises på en travel hverdag, men hører også med på en norsk festbuffet eller når du skal servere norsk fingermat. Dagens velsmakende potetsalat passer godt både til hverdags som til fest, eller som rustikk forrett til høstens vennemiddager. Blansjer aspargesbønnene, eller stek dem lett i litt smør.


Jeg trenger sårt en oppskrift fra dere på en potetsalat dere syns er GOD. Har kikket på flere oppskrifter selvsagt, men er redd for at den skal bli mislykka. Jeg skal lage potetsalat til personer til helga.


Den beste potetsalaten lager man absolutt sjølv, og det er både sunt og enkelt. Visp sammen sennep, eddik, en god klype salt og litt kvernet pepper. Tilsett oljen i en tynn stråle under kraftig visping. Dressingen skal tykne omtrent som en majones.


Vask og kok potetene møre i godt saltet vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg