fredag 13. juli 2018

Bilstol test 2018

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Bilstol test 2018

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Se hvilken bilstol som ble best i test her. Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen. Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL.


Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken. Hjul har løsnet på populære joggevogner: Mange barn skadd. Alle stoler ble montert i henhold til produsentenes instruksjoner. Sammen med tre familier har den svenske trafikksikkerhetsforeningen Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande (NTF) vurdert hvor lett det er å montere og bruke stolene, og hvor lett det er å feste og plassere barna riktig. Den anbefales også av Forbrukerrådet, men merk deg at den kun er testet av én kilde.


Bilstol test 2018

Cybex Aton Q med belte-base. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Men prisen på en bilstol bestemmes også i stor grad av hvor mange funksjoner stolen har. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd.


Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Planlegger du bilferie med barna? Den har også kun én test som grunnlag for totalscoren, men den er anbefalt av. Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.


Bäst i test anser de att BeSafe iZi Plus är. Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol! Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. Vi er superglade for denne positive endringer, og ser frem til at den trer i kraft!


Selv om riktig sikring av både barn og voksne er like viktig på ferie som ellers i året, er det mange som velger litt enklere løsninger når de er på ferie. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. God og riktig bilstol er viktig, men er du sikker på at du fester og bruker den riktig? Slurv med bilbeltet kan bety forskjell på liv og død. Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129.


Bilstol test 2018

Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse. Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Det er ikke alle som oppgir maksimal lengde på barnet, kun vektklasse. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie.


Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg