onsdag 11. juli 2018

Frikort telefonen

Frikort telefonen

Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Informasjonen på helsenorge. Frikorttelefonen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt.


Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Frikort får du når du har betalt for helsetjenester over en viss sum i egenandeler. Når du har fått frikort , slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Ta vare på kvitteringene.


Jeg har et frikort men jeg har klart å ødelegge det. Vet noen hvor man bestiller nytt? Hensikten med frikortordningene er å sette et tak for hvor mye hver enkelt skal betale i egenandeler i løpet av et år. Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til.


En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo. Pasienter får frikort fra Helfo automatisk i posten når de har oppnådd maksimalbeløp for egenandeler. Hvis sykehuset bryter behandlingsfristen. Du betaler kun vanlig egenandel for behandlingen.


Helse-Bergen – Haukeland Sykehus Tlf. Luftkvalitet info i Bergen NAV Tlf. TAXI Bergen Taxi Tlf. Har du spørsmål om frikort ? Refusjon av utgifter en kan ha rett til å få dekket etter. Se hvis du har krav på refusjon fra Helfo ved tannbehandling.


Spør din tannlege hvis du har rett til refusjon eller les mer om refusjon her. Denne siden gir deg oversikt over kommunale tjenester, andre offentlige tjenester og noen frivillige tjenester. Som du ser er disse gruppert i flere kategorier. Du kan søke etter tjenester i venstremenyen. NÅ FÅR DU FRIKORT UTEN Å SØKE OM DET-Helfo Frikort -brosj 4s A5.


Helfo benytter flere ulike nummer som starter med tallet 8. Kvitteringskort for egenandeler vil derfor ikke lenger benyttes. Litt om frikort egenandelstak 2. Noen få typer tannbehandling omfattes av reglene for Frikort egenandelstak 2. Du får Skjema for tannbehandling del II – kvittering for egenandel fra din tannlege eller fysioterapeut. Den norske tannlegeforenings Tidende.


Tidligere var det NAV som utstedte frikort. HELFO åpnet nytt veiledningssenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg