mandag 30. juli 2018

Strikkeoppskrift babyteppe

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering.

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. De fleste er gratis. Du er jo nesten ferdig før du kommer i gang!


Har funnet frem noen av mine absolutte favoritter!

Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Baby Chalice Blanket.


Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Dagens oppskrift: Hjerteteppe av Quiltehuset. Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull.


Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe. Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes.


Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn. Jeg avsluttet fredagen med pc’en i senga, sjekket noen blogger, og målet var klart når jeg våknet: må ha garn til babyteppe og en tunika! Jeg lovte og legge ut mønster på vognteppet i havskummønsteret,,og her kommer det.


Nå skal det nevnes at jeg har strikket mine i litt forskjellige garntyper,så etter hvor tykt eller tynt garn en bruker så må en legge opp masker deretter. Har brukt Rubin,Smart,og også Mor Aase garn. Gjerne legg ved link til ferdige te.

Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Mønsterdiagrammet er på masker, og jeg har masker i hver side i rillestrikk som kant, og riller som kant oppe og nede på teppet. Totalt brukte jeg ca nøster.


Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Superlett og mykt babyteppe i rutemønster. Another Brick in the Blanket.


SMART inneholder 1 ull. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne. Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk.


Heisann Ann Karin:) Så nydelig babyteppe du har strikket nå,,og fargen er bare helt skjønn. Jeg har strikka Mor Signes babyteppe til begge jentene våre. Alt garn er på tilbud f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg