tirsdag 17. juli 2018

Babykino lørenskog

Babykino lørenskog

Ta heller med deg babyen og gå på kino! Vi demper lyd og lys i salen, slik at filmopplevelsen blir tilpasset babyen. Du kan mate og stelle babyen i salen underveis, og det er lov for babyen å krabbe litt rundt. Velkommen til Lørenskog kino! Her finner du kinobilletter og nyttig info.


The Hunger Games-serien fortsetter sin verdensomspennende triumfferd med The Hunger Games: Mockingjay Part 1. I denne, den tredje filmen i serien, finner vi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i District etter at hun i Catching Fire ga de årlige lekene det endelige dødsstøtet. Alle henvendelser som gjelder refusjon, skolekino, ønsker til babykino og seniorkino bes sendes skriftlig til kinoadministrasjonen. Tilgjengelig hverdager 09.


Spørsmål angående kinobursdag sendes kioskansvarlig. Shadi Maleki, Kioskansvarlig. På Lørenskog Kino kan du kjøpe gavekort påfølgende måte: Skrive ut gavekort selv: eGavekort kjøper du på internett, beløpet velger du selv og gavekortet vil bli sendt til deg på e-post slik at du kan skrive ut selv hjemme.


Babykino lørenskog

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen.


Mandag til fredag har Ringen Kino egen visning for spedbarnsforeldre, der lyden er lavere og lyser. Babykino på Ringen, Oslo, Norway. SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag.


I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det. Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent. På babykinoen ser vi vi har et potensiale for å nå flere, sier kinosjef Alexander Dalen ved SF Kino Ski. En onsdag i måneden er det babykino på dagtid.


Prøv en dagforestilling. Liten gave - stor opplevelse! Bestille Kinobillett Lørenskog - konferanselokaler, arrangører, firmabilletter, kinobesøk, forestilling, ballett og operaforestilling, 3dkino, kinoprogram. Babyvennlig kino hver torsdag!


Babykino lørenskog

Formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget. ODEON Ski er en familiekino med spesielt fokus på familieopplevelsen, og er opptatt av å kunne tilby det lille ekstra. ODEON Ski ligger sentralt, med kort vei til flere spisesteder og to minutters gåtur fra togstasjonen. Skip to main content Velg by.


Advarsel om Svindelforsøk. Har du mottatt en e-post eller SMS som angivelig skal være fra Aurora Kino om gratis gavekort og tilbud på gavekort er den ikke sendt fra oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg