mandag 23. juli 2018

Didrikson bjørnen vinterdress test

Våre vinterdresser til barn er designet for sikkerhet, komfort og slitestyrke. Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Den har mange smarte funksjoner, som f. Passer godt for kaldere høst- og vinterdager.

Bjørnen er vår nye parkdress i år og har mange av de samme egenskapene som de tidligere modellene Migisi og Theron, men Bjørnen Parkdress til barn har en høyere vannsøyle på 10. Test Meget solid og god. Les tester og omtaler før du kjøper. Flere av disse vinterdressene har blitt kåret til best i test , og så fort du har bestilt en av dem fra oss, tar det bare noen få dager før du kan hente den på posten!


Vanntett i tøy og sømmer. Didrikson Bjørnen Komfortabel dress med mange fine detaljer. Obs - Storhandel lønner seg.

Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her! For ekstra sikkerhet, er dressen utstyrt med reflekser rundt hele, slik at barnet syns godt i mørket. Stormberg Kullen og Isbjørn of Swedens Penguin følger like bak med poeng i totalscore.


Sammenlign vinterdresser til barn og se hvilke som er best i test. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Ellos Kids vinterdress er en varm og stilig vinterdress med figursydd passform som ikke hemmer barnets bevegelser.


I tillegg til strikkåpningen er det også mulig å stramme buksebena med en borrelås. Pustingen har fungert bra. Utforming og komfort. Regulerbar, avtakbar hette.


Snølåsen i bena sørger for å holde snø og slaps ute under lek. Er den verdt prisen? Ser den har fått best i test for år på rad.

Dressen beskytter godt mot vind og vær. Hvordan er størrelsene? Jeg har en på år som ikke er verken stor eller liten for alderen. Syntes ser akkurat passe ut, mens ser altfor stor ut.


Alle plagg er selvsagt frie for PFC og andre gifter. Plaggene retter seg mot aktive barn som trenger moderne og funksjonelle fritidsplagg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg