tirsdag 3. juli 2018

Barn københavn

Bestill online og spar opptil ! Enkel online bestilling! Hotell med sentral beliggenhet. Spesielt hvis du vet hvor du skal dra. København med barn.


Her er guidebokforfatter Geir Terje Ruuds heteste tips til barneaktiviteter i den danske hovedstaden.

Vi kunne ikke vært mer enige! Danskene elsker barn – og barn elsker dansker, heter det. Børnenes Museum på Nationalmuseet.


Det danske nasjonalmuseet har en spennende avdeling for barn , der de kan leke seg inn i historien. Her er det blant annet en gammeldags skolestue, en pakistansk butikk, utkledningsklær og et lekevikingskip. Her finner du et spennende utvalg av familieaktiviteter for barn i alle aldre. Ikke minst er det perfekt feriemål for de med barn – både de store og små.


Her organiseres alt fra yoga, syklubb, sjakk og filmaften til bordtennis, kaffe og felles mat. Man skal bare dukke opp fra kl.

Her har innbyggerne til dels sitt eget selvstyre på siden av det danske samfunnet. Mine favoritt restauranter er BROR of restaurant Karla,alle med gå avstand fra hotellet. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Byen oppleves som trygg, og det er alltid mye liv og røre i form av. Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia.


Det Kongelige Teater byr på kulturopplevelser med teater, ballett, opera og konserter. Men selv om man har med seg barn på storbyferie, trenger man jo ikke å drive krampaktig underholdning HELE tiden. De små og avslappende innslagene kan være vel så viktige.


Som en tur i åpen kanalbåt for eksempel. Eller hva med å la dere sykle rundt i rickshaw? Verdens største el-drevne ferge kjører over Øresund hvert 15. Det er også den grønneste måten å reise på. På Tivoli finnes flere ulike attraksjoner for både barn og voksne som kan holde en okkupert i flere timer.


Ingen over, ingen ved siden. Dette er paradiset for ungene, og ligger midt i byen. Himmelskipet, en meter høy karusell som gir fantastisk utsikt over Kongens by.


Ellers er det selvsagt andre karuseller, radiobiler, berg- og dalbane og mye mer. Samtidig kan foreldrene nyte noen fridager i bygninger med flott arkitektur inspirert av den svenske naturen.

Dette omfatter helt eller delvis kommuner. Her bor du nært sentralstasjonen og Tivoli, og har byens beste shoppingmuligheter, klubber og restauranter rett rundt hjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg