torsdag 5. juli 2018

Afrikanske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Dette er en liste over populære navn. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet?


Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Afrikanske navn for jenter. Kan du finne det vanskelig å velge navnet av babyen på grunn av det store antallet tilgjengelige alternativer.


Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Datteren heter Shadia, så der har du et jentenavn kanskje.


Er jo masse afrikanske navn i Navneguiden her. Ali er vel litt kjedelig. Tips til fine, litt spesielle jentenavn! Kan et ord bli til et navn?


Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre.


Sønnen min har adhd. Han fikk sine to første tenner da han var mnd. Han krabbet da han var mn og gikk da han var 12mnd.


Han pratet veldig tidlig, og brukte flere ord pr setning da han var to. Han var alltid bli men han sov ca 4-timer i døgnet da han var ett. Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Her finner du kryssordhjelp for ordet Land i afrika. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Hvis du allerede har begynte å lete etter navn du vil vite at det er vanskelig å velge navnet på babyen. Tradisjonelle navn, familienavn, originale navn eller sjeldne navn, alle valgene er gyldige i henhold til hver enkelt families smak.


Jeg huska faktisk EFIT hah! Ikke gjort den på noen år men nå har jeg jo hund igjen så da kan jeg jo dele en dag med oss da Glemte første bilde da - da vi gikk ut på tur rundt kl. Yara ville bare tisse og drite og så løpe inn å legge seg på sofaen igjen.


Vennligst svar på fem spørsmål om ditt fornavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg