torsdag 17. desember 2015

Kreftforeningen om kreft

Kreft er samlenavnet på rundt 2ulike kreftformer. De har mange fellestrekk, men det er også mye som skiller dem fra hverandre. Derfor vil sykdomsforløpet, behandling og overlevelse variere.


Her kan du lese om symptomer, årsaker, forebygging, undersøkelser og behandling av kreft. Du finner gode råd du kan ta med deg i møte med legen og informasjon om oppfølging etter avsluttet behandling.

Du får ikke nødvendigvis kreft selv om foreldrene dine har hatt det, og det finnes ingen generell blodprøve som kan oppdage alle former for kreft. Dette er de vanligste spørsmålene om sykdommen. Ved mistanke om basalcelle- eller plateepitelkreft vil hudområdet bli nøye undersøkt. Dersom kreft mistenkes, skjæres forandringen ut og sendes inn for undersøkelse. I tillegg gjøres en undersøkelse av nærliggende lymfeknuter.


Er det mistanke om spredning, vil du bli utredet videre med bildeundersøkelser, som for eksempel CT eller MR. Snakk med oss Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft , uansett hvilken situasjon du er i.

Tjenesten er gratis og du kan være anonym. Vi snakker norsk og engelsk. Mandag til fredag: 09. Enkelte faktorer kan øke risikoen uten at vi kan påvirke dem. Vi kan likevel ta noen valg som bidrar til å minske risikoen, selv om det ikke gir noen garanti mot å få kreft.


For den som får kreft , vil det å være i god form gjøre at man tåler behandlingen bedre og har lavere risiko for. Du kan hele tiden se hvor mye du har klart å samle inn her på siden din. Lykke til - og tusen takk for innsatsen! Trykk på knappen ovenfor, eller trykk her for å starte innsamling.


Gi for livet, sammen om et krafttak mot kreft ! Sosialantropolog og forsker, Thomas Hylland Eriksen, lever med denne kreftformen, som kun én av ti overlever. Krafttak mot kreft. Han skriver om hvordan kreftsykdommen har forandret hans syn på livet.


Kreft utvikler seg dersom celler i kroppen får genfeil når de deler seg. Finn ut mer om ulike kreftformer på denne temasiden om kreft. Kreften bryr seg ikke, men det gjør flere av Norges toppbloggere.

Fitliving, Espenhilton, Martinehalvs, Piaseeberg og Treningsfrue tar nå et skikkelig Bloggtak mot kreft. Hver time får tre personer en kreftdiagnose i Norge. Listen nedenfor viser søknadsskjema for søknad om økonomisk støtte. Det er to ulike skjema avhengig om du som søker selv er kreftsyk, eller om du søker som pårørende til en kreftsyk. Klikk på her for å lese mer om støtteordningen.


For å søke må du være registrert. Yoga mot Kreft Vi arrangerer GRATIS yogatimer som er åpen for ALLE rundt om i landet. Det er en arena for opplevelser, forskningsformidling og spennende arrangementer, hvor publikum kan prøve interaktive installasjoner og lære mer om kreft. Vi er en frivillig, landsdekkende organisasjon av og for foreldre som har eller har hatt barn med kreft.


Kreftforeningen har hovedkontor i Oslo, i tillegg til åtte distriktskontorer over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg