fredag 11. desember 2015

Reise til eurodisney

Oppdag en ikonisk attraksjon. Finn de beste opplevelsene. En destinasjonen du bare må se. Få maks ut av turen. Ikke miss denne destinasjonen. Skap minnerike øyeblikk. Et høydepunkt på turen. Bestill på forhånd.


Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Når du bestiller en reise med rutefly hos Ving kan du selv bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling.


SAS lander på Charles de Gaulle, mens Norwegian lander på Orly flyplass utenfor Paris. I tillegg er det flere hoteller i området rundt, med egne shuttelbusser som går til parken. Komme seg til Eurodisney. Fra sentruDet går et RER tog fra Paris sentrum hvert kvarter. Det tar litt over en halvtime.


Ta tog Atil Marne-la-Vallée – Chessy. Jeg anbefaler Hôtel L'Elysée som vi bor på nå. Synes de var ryddig og allrighte å handle me og virket som et greit selskap. Vi er totalt personer (voksne, tenåringer og niåring).


Disney hotellene er kjempedyre! Verdens mest berømte fornøyelsespark kan være alt annet enn fornøyelig - om man ikke er litt forberedt. Med denne billetten får du adgang til parkene samt tilgang til samtlige attraksjoner. Der får du så ut originalbilletten din. Her kommer noen reisetips :-) Jeg bestillte reisen vår via DTF Travel.


Reise til eurodisney

Skal til Paris og Eurodisney i høstferien. En er nødt til å reise på sånne turer på barnas premisser. Og ta litt dagene som de kommer. Angående planlegging i forkant, så tenkte jeg mer i forhold til om noen hadde tips til om det i det hele tatt er et sted å reise til med 4-6-åringer.


Erfaringer man selv har gjort osv. Din billettjakt stopper her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg