fredag 25. desember 2015

Saftig sitronkake

Kaken er svært myk og saftig , og har en frisk og deilig smak av sitron. En av de beste formkakene jeg vet om! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Med herlig, tykk kongelig glasur og fargerike bær blir det en vakker festkake. Når det kommer til sitronkake finnes det ingen anledning som er for stor eller for liten.

Den saftige og friske kaken er like perfekt til ettermiddagskaffen som til kakebordet på 17. Kaken blir ekstra fin hvis du topper den med melisglasur med sitronsmak. Oppskriften passer til stor langpanne. Valmuefrø er helt frivillig. Liker du de ikke eller har du de ikke så er det bare å sløyfe de.


Personlig så synes jeg at de må være med. Det gir litt struktur og litt smak. Kokos og sitron er en herlig smakskombinasjon, og denne oppskriften med Kesam er saftig og smakfull.


Server kaken med melisglasur.

God søndag alle sammen! Håper dere har hatt en strålende helg. Selv har jeg hatt en travel helg med mye på agendaen. Jeg var i Arendal i går for å pynte cupcakes, veldig hyggelig å møte så mange bakeglade mennesker. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Lett og mettende sitronkake med cottage cheese som smaker veldig friskt og godt.


Sitronkake med bringebær. Deler oppskriften I dag på saftig sitronkake toppet med en fløyelsmyk sitronkrem, og fluff. Her er en saftig og glutenfri variant med valmuefrø.


Kakebunn: Sett ovnen på 1ºC. Riv skallet av sitronene og press ut saften. Romtemperer smøret og rør smør og sukker hvitt. Tilsette ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.


Høsten er koseti og jeg skal snart på hyttettur med jentegjengen. Da kan det passe å ha med ei saftig sitronformkake som holder seg i mange dager. Forresten, så mange dager tror jeg kanskje ikke den holder….

Noen kaker blir bare bedre og bedre om de får stå en dag eller to i kjøleskapet ettersom smakene setter seg. Denne sitronkaken er syrlig og frisk, og enkel å røre sammen. Hvilket betyr at det er perfekt å by gjestene på en saftig sitronkake dager der det er knapt med tid til å bake, som for de fleste av oss er relativt ofte. Den passer ypperlig å lage hvis du venter et litt uventet kaffebesøk. Saftig og god sitronkake.


En frisk klassiker av en kake som er lett å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg