torsdag 3. desember 2015

Ultralyd sandnes

Du kan bruke henvisningen din hvor du vil, selv om det ikke står Unilabs på den. Bestill time til røntgenundersøkelse på nett her. Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Dette er en privat bedrift som i hovedsak utfører ultralyd av gravide.


Jeg har har lang erfaring som jordmor innen svangerskapsomsorg, fødsel og barselpleie, samt i ultralyd av gravide.

Klinikk For Alle har nylig åpnet klinikk på Forus. Her vil vi ha stor kompetanse på behandling av både barn og voksne. Velkommen til et team bestående av dyktige og erfarne terapeuter.


Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Teknologien har ingen verdi i seg selv. Vi er erfarne og engasjerte jordmødre med hver vår spesialitet.


Sammen ønsker vi å tilby en helhetlig omsorg for deg i forhold til dine behov når du venter barn, og i den viktige tiden etter barnet er født. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige.

Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Sjekk ut våre åpningstider her. På Fysio Forum jobber fysioterapeuter som har avtale med kommune og Nav, slik at en her kan benytte seg av rekvisisjonsordningen.


Omfatter oppfølging av alle typer svangerskap fra unnfangelse til fødsel. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Sandnes røntgen befinner seg også her.


Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Les mer om behandlere, sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helsetjenester - raskt og enkelt. Forusakutten er et offentlig godkjent privatsykehus med kirurgisk avdeling, spesialister, allmennleger, legevakt, vaksinesenter og offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. Med en tverrfaglig bredde innen forebygging, utredning og behandling representerer vi et unikt helsetilbud i regionen. I tillegg tilbyr vi helseattester, ultralyd -tjenester og akupunkturbehandling for diverse problemstillinger, inkludert alle type smerter, overvekt og infertilitet.


Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. For å unngå at pasientar må ta dei same undersøkingane om igjen når dei går får eitt sjukehus til eit anna, er radiologiske prosedyrar i Helse Vest standardisert. Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse. Jeg holder til sentralt i Stavanger, i etasjen over vaktapoteket.


Gynekologi, læren om kvinner, omfatter mye og kvinnens behov endrer seg med årene. Offentlig avtale med Helse Vest.

Aleris har offentlig avtale med Helse Vest innen røntgen og sykehustjenester. Mange opplever at dyrene blir syke også utenfor klinikkens åpningstider. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Ultralyd For røntgen-undersøkelser kreves henvisning. Vet ikke hvor mye de ulike klinikkene tar, men du har både gynekologer, mammastork, kolibri, to jordmødre, hinnaklinikken, dr.


Leter du etter etter privat gynekolog i Stavanger? Vi har både mannlig og kvinnelig gynekolog, og begge er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Med fire avdelinger i Norge har vi et internt nettverk av dyktige leger og gynekologer som kontinuerlig oppdaterer seg innen fagfeltet.


Hos oss møter du et profesjonelt og serviceinnstilt team som gjør det enkelt for deg som pasient.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg