torsdag 10. desember 2015

Helse og rehabilitering

Helse og rehabilitering

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Vi tilbyr rehabilitering innen hjerte- og lungesykdom, overvekt, lungekreft og arbeidsrettet rehabilitering.


Helse og rehabilitering

Informasjonstelefonen er en landsdekkende telefontjeneste som gir informasjon om rehabiliterings- og habiliteringstjenester. Det er de regionale koordinerende enhetene for habilitering og rehabilitering i hver helseregion som samarbeider om drift og betjener informasjonstelefonen. Forskjellene mellom habilitering og rehabilitering (helsedirektoratet.no) er først og fremst ulikheter mellom målgrupper.


Brukere og pasienter med behov for habilitering er barn, unge og voksne med medfødte eller tidlig ervervede funksjonsnedsettelser. Rehabilitering er vanligvis rettet mot tilstander som er ervervet senere i livet. Moderne fasiliteter.


Med blant annet moderne treningsfasiliteter, oppvarmet svømmebasseng og eget sanserom, samt moderne og trivelige rom både til deg og dine besøkende, skal Høyenhall være et trivelig sted å være. Helse - og omsorgstjenesteloven § 3-konkretiserer tjenester som kommunene blant annet skal ha for å oppfylle sitt ansvar. Sosial, psykososial og medisinsk habilitering og rehabilitering er nedfelt i § 3- pkt 5. Lovformuleringen dekker alle former for habilitering og rehabilitering. Pasienter og brukeres rett til habilitering og.


Gjenvinn funksjonsevne som er tapt på grunn av sykdom eller skade gjennom trening og behandling! Godthaab tar imot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om rehabilitering via fastlege. Arbeidsrettet rehabilitering er tidsavgrensede, planlagte prosesser med klare mål og virkemidler med deltakelse i arbeidslivet som definert hovedmål. En kombinasjon av helserelaterte og arbeidsrelaterte tiltak vil som oftest være påkrevd.


Kommunens ansvar for habilitering og rehabilitering. Vi er ett av Norges største rehabiliteringssenter og ligger idyllisk til i sør-delen av Lillehammer. Vi er en del av spesialisthelsetjenesten og er med det en del av den totale behandlingskjeden innen rehabilitering. Du kan velge Skogli uansett hvor i landet du bor. Mer informasjon om det her.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Regionalt kompetansenter for habilitering og rehabilitering. Kompetansesenteret driv forsking, fagutvikling, nettverksbygging og undervisning innan habilitering og rehabilitering i Helse Vest. Senteret er også tillagt funksjonane Regional koordinerande eining for habilitering og rehabilitering og Regional vurderingseining for rehabilitering.


Helse og rehabilitering

Alle som har behov for langvarige og koordinerte helse - og omsorgstjenester, har rett til å få utarbeidet en individuell plan. Godthaab har et tverrfaglig inntaksteam bestående av lege, sykepleier og fysioterapeut som daglig vurderer søknader om opphold. Søknadene vurderes i henhold til vår ytelsesavtale med Helse Sør-Øst.


Vi har avtale med Helse Nord om rehabilitering innenfor hjerte, lunge, lungekreft og overvekt og avtale med NAV om arbeidsrettet rehabilitering. Skibotn helse og rehabilitering er et rehabiliteringssenter lokalisert i Storfjord kommune i Nord-Troms. Enten du er pleietrengende selv, pårørende, eller arbeider med formidling av helsetjenester, ta kontakt. Vi møter deg gjerne, helt uforpliktende.


Helse og rehabilitering

Fysikalsk medisin og rehabilitering er ein medisinsk spesialitet som omfattar diagnostikk, behandling og rehabilitering hos personar som på grunn av medisinske lidingar har eller står i fare for å få langvarig funksjonshemming. Regional koordinerende enhet (RKE) i Helse Sør-Øst har oversikt over, og gir informasjon om offentlige og private habiliterings- og rehabiliteringstilbud i helseregionen. RKE drives av Sunnaas.


Staten har også ansvar for å føre tilsyn og kontroll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg