fredag 4. desember 2015

Vondt i brystet når jeg spiser

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Plagene forverres gjerne når du spiser , men enkelte opplever at det å spise lindrer plagene. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Mange er også plaget av irritabel tykktarm med forstoppelse, diare og luftproblemer.


Siden mandags morgen har jeg hatt smerter i brystet.

Smertene er verst de første timene når jeg står opp, føles skikkelig sår og er kvalm. Dersom jeg spiser eller drikker får jeg veldig vondt når maten går nedover, akkurat som om jeg skulle ha svelget en stor brødbit som skjærer seg nedover. Meste parten av det jeg spiser kommer ut hel. Jeg har dette problemet hverdag og kaster opp hverdag.


Nå er jeg så redd og skjønner ikke hva jeg skal spise og ike spise. Jeg har merket at jeg blir verre av å spise Loff, og brus som cola og Seven up gir enda mere trykk etter at jeg har spist og da får jeg vondt i brystet og maten kommer oppover. Vondt i brystet når jeg spiser.


Det gjr ikke veldig vondt men jeg fler at maten setter seg fast i spiserret, eller under brystet. Ikke tilby bryst nummer to dersom ikke barnet selv gir uttrykk for at det nsker det.

Kan mors kosthold gi babyen vondt i magen? Jeg har ikke lagt merke til om det er noen forskjell i hva jeg spiser , annet enn mønsteret med om jeg spiser for fort. Salt mat har jeg konkrete eksempler som jeg husker på at jeg har fått vondt av. Så jeg tror nok ikke det har noe med det å gjøre. Men takk for innspill!


Hver gang jeg svelger en bit så stopper maten på en måte opp. Det gjør vondt å puste, til det endelig glir ned. Jeg får litt brenning i brystet , og så er det over, til neste bit kommer! Har prøvd å bruke god tid på å spise.


Hei jeg har nylig fått vondt i spiserøret føles det som bak brystet når jeg svelger mat eller drikker. Våknet den natten som var med sure oppstøt og verk i brystet når jeg svelget. Når jeg spiser eller drikker får jeg denne vonde følelsen lenger ned i spiserøret og så går smerten bort når maten har gått helt ned. Får å få vite årsakene til at du får smerter når du spiser er det nødvendig at du får en undersøkelse hos lege. Jeg anbefaler deg å oppsøke fastlegen og få sjekket dette for å utelukke at det er annen sykdom som forårsaker dette.


Her kan du lære mer om smerter i spiserøret, samt tilhørende symptomer, årsak og ulike diagnoser ved vondt i spiserøret. Smerter fra spiserøret bør alltid tas på alvor, da de – uten riktig oppfølging – kan forverre seg ytterligere. Brystet gjør vondt når du svelger mat, drikke eller Burp Når du svelge mat eller væske, passerer de fra baksiden av halsen til magen din gjennom et langt rør.


Noen ganger får jeg også vondt i brystet , også når jeg drikker så.

I de siste ukene har jeg hatt plager ved å svelge. Takk for ditt spørsmål til ung. Jeg håper du har lyst til å begynne å prioritere mat i tillegg til skole. Hei, jeg er ei jente på år som akuratt har fått påvist diabetes 2. Ble sendt på sykehus med blodsukker og høy crp. Vet ikke hva slags smerte det er, men er under midt under brystet.


Jeg Hikker endel og etter jeg fikk diabetes. Når jeg prøver å gå ned i vekt, er det sunneste å fokusere på å få hoveddelen av fett kalorier fra umettet fett. Men, jeg har ikke hatt spesielt slike symptomer nå, og den gang hadde jeg ikke noe vondt i brystet. Jeg har vært bevisst på å ta det rolig etter jul, og det har ikke vært spesielt stort arbeidspress i det siste. Jeg hadde lungebetennelse når jeg var ca.


Jeg sliter ikke med angst eller depresjoner. Dette høres ut som smerter i brystmuskulaturen. Mellom ribbeina har vi mange små muskler som kan bli veldig stive og smertefulle, særlig ved stress når vi kanskje puster litt feil. Hvorfor har jeg vondt i hodet når jeg ser til høyre, venstre, opp og ned? Den vanligste grunnen er overbruk av øyemuskulaturen.


Innebærer symptomene også tåkesyn, rødsprengte øyne eller smerter i selve øyeballen? Når du burp, stiger luften gjennom spiserøret for å nå bak i halsen. Det begynte en kveld etter middag hvor det gjorde vondt og føltes som om noe hadde satt seg fast.


Neste dag var det fremdeles like vondt , og når jeg ler, hoster. SVAR: Hei Det du beskriver her er det mange som skriver inn til oss om. Det er nemlig svært vanlig å ha slike smerter i brystet uten at det har noe med hjertet å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg