fredag 18. desember 2015

Gravid på p stav

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Den store fordelen er selvfølgelig at når p -staven er på plass, så har du en sikker og trygg prevensjon som varer i tre år. Du slipper å huske å ta piller.


Forskning har vist at risikoen for å bli gravid med p -staven er omtrent null innenfor behandlingsperioden.

Nå i det siste har eg fått murringer (mensmurringer el) ubehag bak i nedre del av ryggen og veldig hormonell, trøtt og kvalm Tok en test forrige uke som var negativ, men symptomene blir bare verre. De som blir gravide med p - stav har vært det før staven ble satt inn eller blitt det første uken etter innsetting. Det er derfor viktig å være helt sikker på at du ikke er gravid når p - stav settes inn.


Lege, helsesøster eller jordmor med spesiell opplæring, kan sette den på plass. P - stav må kjøpes på resept. Før innsetting av p - stav må du vite helt sikkert at du ikke er gravid , det tas derfor ofte en graviditetstest før innsetting.


Du får lokalbedøvelse og selve innsettingen er helt smertefri. Fire var gravide før staven ble satt inn, en ble gravid etter innsetting av en demonstrasjonsstav uten virkestoff,. Likevel er det grunn til å være obs dersom du vurderer en p - stav.

Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid på p-stav ? Satte inn implantatet implanon for mnd siden. Kan jeg bli gravid med p - stav ? Når det er sjans for å bli gravid etter uttak av p - stav ? Hormonet er innbakt i staven og små mengder tas kontinuerlig opp i blodsirkulasjonen. Sv: Når kan jeg bli gravid etter P Stav ? Hei, slenger meg på dere jeg, kanskje dere har noen innspill. Hvem er p -staven egnet for?


Det er legen din som avgjør om du kan bruke p - stav. En spiral, i likhet med en p - stav , settes inn i kroppen og styrer seg selv uavhengig av hva man selv gjør. Da unngår man brukerfeil og dermed også ufrivillig graviditet, sier hun. P -staven Nexplanon inneholder ikke østrogen. Hvis du velger p -piller, p -ring eller p -plaster, kan du få utlevert inntil et halvt års forbruk av disse produktene på én gang.


Er du år, betaler du 2kroner. Hei, jeg har ingen erfaring med p - stav. Annet enn at jeg vurderte det tidligere. Hørte at hormonene gikk fort ut, og man kom raskt tilbake i syklus. Derimot gikk jeg fire år på p -sprøyte.


Hver gang jeg tok injeksjonen (hver 3.mnd) fikk jeg leksjon om at planlegging av barn måtte skje i god tid.

SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Det er svært liten sjanse for at du har blitt gravid med p - stav. Det er veldig sjelden noen blir gravid mens de har p - stav. Men det er en liten mulighet for å bli gravid med p - stav også.


Siden du ikke føler deg bra, synes jeg så absolutt at du skal få en vurdering av en lege. Man kan få endret blødningmønster med p - stav. Humøret mitt var normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg