torsdag 3. desember 2015

Duovogner

Duovogner

Duovognen kommer med to deler: liggedel og sittedel. Begge delene brukes på det samme understellet. De fleste liggedeler kan brukes til barnet er kg. Etter det bytter man til sittedelen.


Jollyroom kan duovogner. Du finner duovogner i moderne stil fra Hauck, vogner i retrostil fra Tutek – for ikke å snakke om Akta Graco og deres originale og lekre design, eller de eksklusive Baby Jogger. Og dette bare for å nevne et fåtall. I testen av duovogner har vi inkludert alle barnevognmodeller som er ment til å brukes helt fra fødselen av - først med separat liggedel alternativt med hardlift eller myklift i sittedelen, og deretter med sittedel.


Ettersom hver familie har forskjellige hverdager, finnes det ikke én vogn som passer best for alle. En duovogn er en barnevogn med to deler - en bag og en sittedel. Du bruker bagen opp til ca måneder og sittedelen brukes fra måneder til års alder. Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå!


Duovogner

Se vårt tilbud av duovogner her, vi selger moderne duovogner fra kjente leverandører som TFK, Mountain Buggy, Silver Cross og mange flere. Vognene er plukket ut med hjelp fra Babyshop og mimmis. Bagdelen på en duovogn er ofte større enn på en kombivogn, og duovognen er som regel lettere enn både kombi- og bag-vogner. Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn.


Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Duovogner

Kun det beste er godt nok når en ny verdensborger skal komme til verden. Men hvordan kan vi sikre oss at utstyret vi kjøper er bra nok? Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies.


Gravide gjør lurt i ta med bilen når de skal kjøpe vogn. Det er en fordel at du får plass til både barnevogna og litt bagasje i bilen samtidig! Vi har testet barnevogner av typen duovogner.


Duovogner

Tenk holdbarhet og stabilitet. Uansett hvilken type barnevogn du velger, er holdbarhet og stabilitet viktige faktorer å ta hensyn til. Produsert i Europa.


Med vår sterke tyske og britiske arv, er Britax Römer forpliktet til å produsere i Europa. I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner. Kompletter vognen med en vognpose, en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør.


Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie! Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg