tirsdag 15. desember 2015

Bilstol test 2019

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Men prisen på en bilstol bestemmes også i stor grad av hvor mange funksjoner stolen har.

Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.


Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen.


Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL.

Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon. Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken.


Bäst i test anser de att BeSafe iZi Plus är. Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol! Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene.


Den anbefales også av Forbrukerrådet, men merk deg at den kun er testet av én kilde. Barnets nakke er utsatt og derfor anbefaler vi å se på PLUS-testen som måler belastning på barnets nakke. Cybex Aton Q med belte-base.


PLUS-testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn. Produsenten har imidlertid laget en egen rent bakovervendt utgave. Maxi-Cosi 2wayPearl er i utgangspunktet en kombistol.


Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk.

Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Galaxy S10e er den minste modellen blant årets flaggskiptrio fra Samsung. Både størrelse og pris er jekket ned noen nivåer, samtidig som mye av det viktigste er bevart.


Den har også kun én test som grunnlag for totalscoren, men den er anbefalt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg