mandag 28. desember 2015

Sunn middagsmat

Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid.


Perfekt i en hektisk hverdag!

Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage. Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks).


Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Her får du sunn inspirasjon til alle dagens måltider. Hennes matfilosofi er Jo mer det smaker, jo sunnere er det, og på matbloggen skriver hun om sunn , fargerik og smakfull mat.


Hun var ikke i tvil om hvilken rett hun skulle trekke frem da hun fikk spørsmål om sin ultimate hverdagsmiddag: – Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig, veldig sunn og smaker fantastisk godt. For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i.

Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak. Påsken består for mange av mat, mat og atter mat. Om du føler du har spist mer enn du bør i påsken kan denne ukemenyen full av sunn og enkel mat være noe for deg. Siden hverdagen etter påskeferien starter på en tirsdag, gjør ukemenyen også det. Suppe er sunn og enkel hverdagsmat å lage fra bunnen av.


Denne milde tomatsuppen faller garantert i smak hos de minste. Med sprø ostetoast på toppen, får du noe knasende godt å tygge på i tillegg. Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss. Mer frukt og grønnsaker, fullkornsprodukter og rene råvarer. Vi vil gi deg sunnspirasjon i hverdagen: De enkle tipsene og triksene som gjør måltidene litt sunnere.


Rimelig og sunn middagsmat Enkle tips til en sunnere hverdag: Trenpånett´s kostholdsveileder, Svanhild Sunde, fra Spis-Nyt-Lev har her satt sammen forslag til middagsmat som er billigere enn det meste av ferdigmat og halvfabrikater. Bruk mindre tallerkener for å begrense porsjonene. Det som ser ut som litt mat på stor tallerken kan bli passe mengde mat på en mindre. Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Januar er tiden for å leve billig og sunt.

Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland. Saus og dressing: Saus: Saus laget på jevning, tomatsauser og baser av soyasaus og chili og ingefær er magre og smaksrike. Du kan også bruke tomatsaus fra glass og posesauser med maksimalt gram fett per 1gram ferdig tilbredt saus, les på pakken. Nyt innhøstingen med disse nydelige oppskriftene. Fra kategorien Vis alle.


Sunn middag på under minutter. GLAD I SUPPE: Idun (2) langer innpå av familiens Fosser Pedersens. Billig mat er alltid populært.


Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan lage middag til to for kroner - og en ukemeny på lavbudsjett. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg