onsdag 30. desember 2015

Rekvisisjon fysioterapi

Dette betyr at pasienter som har behov for fysioterapi kan oppsøke fysioterapeut direkte. Det er fortsatt en forutsetning for stønad at pasienten går til en fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen. Inntil minutter behandling hos fysioterapeut med tilleggskompetanse i psykomotorisk fysioterapi. Deretter per påbegynte minutter 1kroner. Egenandelen avhenger av behandlingsformen.


Rekvisisjon fysioterapi

Fysioterapeuter som har driftsavtale med kommunen, gir behandling i fysioterapi -institutter. Både fast ansatte og fysioterapeuter med driftsavtale kan gi behandling i hjemmet ved behov. Ved sykehjem skal det også være et tilbud om fysioterapi. Barn under år og personer med godkjent yrkesskade er fritatt for egenandel.


Forskrift om stønad til dekning av utgifter til fysioterapi forteller hvilke takster du kan benytte ved de ulike behandlingsformene som blir utført. Du finner også informasjon om hvilke takster som kan kombineres og om det er spesielle vilkår til bruken av taksten. God funksjon og bevegelsesglede er sentrale mål for fysioterapeutens arbeid. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.


Du behøver ikke henvisning fra lege for å få time hos fysioterapeut. Bestiller du time direkte hos oss slipper du den kommunale ventetiden på 6-uker. Informasjon om psykomotorisk fysioterapi finner du i denne brosjyren og i filmen under. Drammen fysioterapi har eksistert i mer enn år på Åssiden i Drammen. Vi består i dag av engasjerte fysioterapeuter, hvorav åtte av disse har avtale om trygderefusjon.


Rekvisisjon er utstedes under ansvar, jfr. Retningslinjer for rekvirering. Klinisk mastergrad i psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø. Ved bestått eksamen i klinisk masterstudium i psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø, og gjennomført timer egenbehandling hos fysioterapeut med rett til å utløse takst A er vilkårene for å utløse takst Aoppfylt.


Vi har dyktige fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater og muskelterapeuter. Vi har akuttimer og ønsker nye og gamle pasienter velkommen i nye, lyse og moderne lokaler. Det ytes stønad til fysioterapi etter takstene i kapittel II. Det er fysioterapeutens ansvar å avslutte behandlingen når dette behovet ikke lenger er tilstede. Det kreves ikke rekvisisjon fra lege (se pris).


Fysioterapi må være av stor betydning for brukers sykdom og funksjonsevne. At fysioterapeutene holder seg faglig oppdatert og følger vedtatte standarder for fysioterapi. For å få dekket utgifter i forbindelse med behandling hos offentlige ansatte fysioterapeuter, eller privatpraktiserende fysioterapeuter med kommunalt driftstilskud må man ha henvisning fra enten lege, kiropraktor eller manuellterapeut. Henvisningen gjelder for inntil behandlinger.


Takster for fysioterapi fra 01. For fysioterapeuter som har avtale om driftstilskudd med kommunen, og kommunalt ansatte fysioterapeuter. Se takstplakaten her (pdf) Pasientreiser.


Dersom du av medisinske årsaker ikke kan komme deg til fysioterapeut på egen hånd eller med kollektiv transport kan du ha rett på tilrettelagt transport. Vi har stor og bred kompetanse innen allmenn fysioterapi , og tilbyr alt innen behandling. Vi er totalt fysioterapeuter, har avtale med HELFO og en jobber privat, noe som gjør at du kan få time på dagen ved akutt behov.


Rekvisisjon fysioterapi

Kommer du til oss, vektlegges en grundig førstegangsvurdering. Vi vektlegger en adekvat og forskningsbasert fysioterapi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg