onsdag 30. desember 2015

Sandnesgarn oppskrift

Sjekk vårt store utvalg og bestill i dag. Stort utvalg og lave priser! Vi har kvalitetsgarn til nettopp ditt hobbyprosjekt eller strikkeoppskrift.


Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?

Din garnbutikk på nett. Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter. Her finner du oppskriften til den klassiske Marius genseren, Nancy kofta og Haukeli genseren for å nevne noen.


Vi har også et stort utvalgt hefter til baby, barn dame og herre! Mamma og jeg hadde lyst å lage gensere sammen, og vi hadde lyst å strikke trær i dem - en hel skog. For jeg bor i skogen og har bare blitt mer og mer glad i den.


Se våre butikker her. OPPSKRIFT : SANDNES GARN , LIV STANGELAND FOR SANDNES GARN.

Strikk halvpatent og stripe-mønster rundt til arbeidet måler (8½.) 8½. Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Vi ønsker å tilby en innbydende nettside til inspirasjon for den strikkeinteresserte. Velkommen til MENY.


SandnesGarn , Sandnes, Norway. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Here you will find a wide selection of great knitting patterns in both English and German. Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet.


Oppskrift Julegenser (selges bare sammen med garn til hele genseren) kr 200. De kommer ut med ca kataloger i året, til baby, barn, damer og herrer og interiør. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.


Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.


Se ellers våre kjøpsbetingelser.

De fleste oppskriftene går opp til fire år, og da kan storebror og storesøster være lik minstemann. Vi håper du lar deg inspirere og får plagg til små og store smårollinger på pinnene! Disse mål er beregnet etter oppgitt strikkefasthet.


Det kommer stadig nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg