tirsdag 1. desember 2015

Pusse opp barnerom

Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Skriker barnerommet etter en oppfriskning, uten at du orker å styre med sparkel og tapetklister? Rask levering og fri retur! Morsomme små DIY-prosjekter kan gjøre store underverker, ifølge interiørstylist Signe Schineller. Her er hennes beste tips!


Eller kanskje du venter ditt første barn og vil lage et rede til den nyfødte? Jeg skal pusse opp rommet til lillepia mi, hun er bare år.

Evt en av veggene i farge, resten nøytralt? Interiør: Søker tips og råd og linker til pene ting til jenterommet. Gjerne fra IKEA, evt noe annet som ikke koster skjorta. Hun ligger i sprinkel. At barn er glad i farger er ikke til å stikke under en stol!


ETT ROM TIL startet opp akkuratt på grunn av denne problematikken. Vi har blitt eksperter på å gi deg det ekstra rommet du ikke i utgangspunkt hadde råd til. Folk ønsker mer plass, men er iblant nødt til å gå for en mindre og billigere bolig.


Ett Rom Til kan maksimere boligarealet med hjelp av spesialtegnede og verdiøkende løsninger. I Botrend denne helgen er det en fin artikkel om innredning av jenterom hvor vi ble spurt om å gi noen råd til de som vil pusse opp barnerom , noe vi selvfølgelig sa ja til. Du kan lese hele artikkelen HER. Så hva er det viktig å huske på når man skal pusse opp barnerommet?


Vi nordmenn har ofte en tendens til å innrede hele huset i en stil, og da tar vi gjerne barnerommet med i samme åndedrag. Men bør ikke alle i en familie ha noe å si, i alle fall på eget rom? En kan godt tenke, ja men vi kan ikke pusse opp hvert år, barn endrer seg hele tiden. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom ?

Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt?


Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. GJENBRUK: Slik ble barnerommet etter at designerne i Redesign hadde pusset opp – uten å kjøpe nye møbler. Om barna våkner og står opp om natten, kan en bevegelsesføler slå på lyset automatisk.


Bevegelsesføleren kan styre en enkelt lampe, eller alle lampene i rommet. En god løsning er å koble slik at det tennes en lyssti for eksempel fra barnerommet til badet. Da kjennes det trygt å stå opp for husets yngste. Et funksjonelt barnerom trenger ikke være kjedelig.


Bruk telt og tepper for et lunt og lekent uttrykk. Et telt er både dekorativt, lunt og spennende for de minste. Det kan lages eller kjøpes og passer inn i de fleste miljøer. Finnes det noen sider på nett med forslag? Skal pusse opp ett barnerom.


Det å pusse opp et soverom kan gjøre mye for boligen i sin helhet. Det er mange som bestemmer seg for et slikt prosjekt, men som synes jobben blir for stor. Hvis du aldri før har pusset opp eller forandret et rom hjemme, burde du definitivt finne noen som har dette som fagfelt. Barnerom På barnerommet er det lov å leke seg!


Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg