fredag 11. desember 2015

Skiferie i norge

Skireisen der alt er inkludert. Få et personlig tilbud. Ingen skjulte utgifter. Våre pakkereiser er alltid inkl. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Skiferie i norge

På skisportsstederne sørger naturen selv for gode betingelser, de fleste steder har snøgaranti og snøen er nypreparert om morgenen. Skal du på skireise eller skiferie til Norge - her finner du hotell, hytter, leiligheter og andre overnattingsmuligheter for skireise og skiferie til Norge - Skiinfo. Bestill din skiferie nå! Scandic friends får i helger.


Prisvinnende frokost inkludert. Hold din skiferie i dejlige Norge. Skiferie i Norge med Color Line. Vælg mellem fantastiske skiområder, hvor der er mulighed for både alpin og langrend. Hertil kan svaret være skiferie i Norge.


Skiferie i norge

I Norge kan alle føle sig hjemme, alt er tilrettelagt udfra målet om, at alle skal nyde deres skiferie 1. Vi jobber med å skreddersy og utvikle unike pakkereiser for familier, grupper og par. Hyttespecialisten har års erfaring i skirejser til vores ski destinationer i Sverige og Norge f. Det varierede terræn, snesikkerheden og de børnevenlige forhold danner de perfekte rammer for en skiferie med hele familien. Reis på skiferie til Alpene i vinter.


Storslått natur, puddersnø og skikjøring i verdensklasse! Det er hva en skiferie i Alpene tilbyr. Vi har satt sammen noen eksempler på reiser i Europas mest populære skiområder.


Skiferie i norge

Nyt den gode stemningen og topp atmosfære på en skiferie i alpene! Hafjell Exclusive har nu også storhytter på Hafjell Lodge, Fjellandsbyen, Hafjell Gard og på Nordlia. Fly, hotell, måltider og heiskort.


Herudover højstandard lejligheder på Hafjelltoppen og på Sørlia i Hafjell. Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, fra nybegynner til ekspert. Du slipper å velge mellom familieferie og rå skikjøring, skiferie i Hafjell gir deg begge deler.


Skiferie i norge

Glæd jer til knitrende nysne på træer og fjeldsider, hvor langrendsskiene bryder den nyfaldne sne. Skyer af puddersne, der fyger om skiene på jeres vej ned ad de soldækkede pister. Glade børnestemmer, der bryder ud i latter, når de første vellykkede skridt tages på skiene.


Adrenalin i blodet, når snowboardet bringer jeres teenager sikkert over kickers og rails i terrænparken. Polen er billig sammenliknet med Norge. Skal du leie skiutstyr, koster det ca kroner per dag. Gjennomsnittspris per natt på hotell i Zakopane kommer på 5kroner på et fire-eller femstjerners hotell.


Mange vælger Norge til deres skiferie på grund af de populære destinationer, stilheden, snesikkerheden og de hyggelige boliger. Standarden på boligerne er generelt meget høj. Derudover kan alle skisportssteder nemt nås i bil. Hold snesikkert skiferie for børn i alle aldre i Hemsedal.


Norge er et super valg til den helt perfekte skiferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg