tirsdag 15. desember 2015

Liseberg julemarked

Det är full fart i vinterparken även efter julafton med massor av roliga saker att hitta på tillsammans. I Nordens största nöjespark är mycket på låtsas men upplevelserna på riktigt. Også i år er fornøyelsesparken åpen i romjulen, 26. Liseberg opp portene for årets julemarked. For bestillinger mellom 14.


SEK per natt i rabatt.

I den gamle bydelen Haga og på Gunnebo Slott er det fantastisk stemning med juledufter, håndverk og annerledes julepresesanger. At the greatest amusement park in Scandinavia, lots of things are preten but the experiences are real. I tillegg til en god dose julestemning finner du også et designmarke et gammeldags julemarked og tradisjonelle boder med brente mandler, lakris, julepølse og polkagriser. Fornøyelsesparken blir utrolig vakker med høstdekorasjoner og gresskar i alle former.


I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé. Her finner du hele forskjellige attraksjoner, spill og show. Selve parkområdet er pyntet med over hundre forskjellige blomster. På sommeren kan du se kjente artister opptre fra utendørsscenen.


Idag besökte vi liseberg innan det stänger för vintern.

Vi var där när det öppnade och vi gick mer eller mindre runt helt ensamma :D så himla härligt. Tack för att ni tittat, missa inte. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Foruten en nyoppusset showscene (Rando) og nye backstageområder åpner i Havneområdet - med forbedret scene, bedre restauranttilbud og to utendørsbarer. Det lukter gløgg, pepperkaker og lussekatter, musikk høres fra alle kanter, et 20-talls attraksjoner vekkes til live for anledningen, og barna vil like sledetur med reinsdyr, å stå på ski og skøyter, eller å overrekke nissen sin ønskeliste. Hva: Et av landets største julemarked , med over åtti boder og butikker, skøytebane,.


For de minste barna finnes et skilandskap med ekte snø, nisseverden og vinteråpne karuseller. I tillegg kan man hilse på svenske reinsdyr, kjøre rein med slede og se isshowet Hans. Bli med til julebyen Gøteborg.


Husker du når det alltid snødde på julaften? Barna kan få besøke nissen i Tomtehuset, og kanskje tør de å ta de vintervåkne karusellene også? Skip navigation Sign in. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media. For de som kanskje lurer på hvor Hauges Minde er i forhold til Hauge Bruk. Det er ikke langt unna, og her ser dere på kartet at det bare er å følge veien opp bakken i. Here you will find everything from exciting attractions to concerts, restaurants and accommodation.

Her kan du tusle rundt og ta inn julestemningen i lune omgivelser. På årets julemarked vil du i tillegg møte miljønisser, som skal hjelpe oss å skape et miljø som er både klimavennlig og gøy å være en del av. Om du har spørsmål om program, utstillere eller hvor du kan finne toalett og søppeldunker hjelper miljønissene deg gjerne. Her, blandt de gamle fine husene, finner du hjemmelagde varer, mørket, ilden og snøen. En guide til Nordens største fornøyelsespark.


Julemarked på Jamtli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg